Een mooie huid begint bij de basis en dat is een goede reiniging en verzorging.

We beginnen met een reiniging, de velvet creamy milk, doe een paar pompjes milk op  je handen en verdeel dit over je gezicht.

Masseer de milk op je huid en zorg ervoor dat je voldoende milk gebruikt zodat de milk het vuil kan opnemen.

De velvet creamy milk is ook geschikt om je ogen mee te reinigen, het verwijderd make up maar geen waterproof mascara. Hiervoor kan je een speciale oog reinigen voor gebruiken.

Neem ook altijd je hals & decolette mee, want hier zie je huidveroudering ook altijd ontstaan.

Verwijder de milk onder de douche of met een warme natte doek.

Hierna brengen wij de velvet mist aan van cenzaa. De mist is een verzachte lotion die tevens zorgt dat werkstoffen opgenomen worden in de huid.

De mist zit in een spray verpakking, waardoor je de mist erg lang kunt gebruiken thuis. Spray de mist over je gezicht heen en wrijf het evt een beetje uit.

Dan gaan we een power serum aanbrengen. Een serum is altijd hoger gedoseerd aan werkstoffen en pakken een huidconditie aan. Bijvoorbeeld couperose, onzuiverheden, droogte of rimpels.

Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig en je brengt dit over je hele gezicht + hals en decolette aan. Je kunt het ook aanbrengen op de plaatsen waar je huid extra aandacht nodig heeft.

 

Dan pakken we de oogcreme erbij, wist je dat de huid rondom je ogen vanaf je 25e jaar extra aandacht nodig heeft?

 

Een klein druppeltje creme is al genoeg, je pakt al snel teveel.  Dit is toevallig een oog en lippencreme in één.

Breng de oogcreme nooit te dicht op je ogen aan.

Een oogcreme werkt extra verstevigend en verminderd donkere kringen, fijne lijntjes en rimpels.

Dan pakken we de 24 uurs creme erbij, de creme’s van cenzaa zijn voor dag en nacht te gebruiken.

Voel zelf even aan wat prettig is kwa hoeveelheid om te gebruiken. 1 pompje moet ongeveer voldoen om je hele gezicht mee in te smeren.

 

Iedere huid is uniek en heeft behoefte aan andere ingredienten, voor iedere huidconditie zijn er bijpassende producten in het assortiment van cenzaa. Laat je goed adviseren door een specialist, want alleen dan bereik je een mooie huid.

 

Als laatste en vooral ook het belangrijkste om in de ochtend te gebruiken is een zon bescherming. Bij cenzaa hebben we genoeg keuze, van BB creme met een SPF 15 tot een Zon bescherming SPF 50 voor je gezicht en lichaam. Cenzaa heeft zelfs een CC creme met SPF 30 erin verwerkt. Een bb creme geeft je huid een tintje een CC creme en dekking + tint.

 

Wil jij graag weten welke producten geschikt zijn voor jouw huid?

Vraag dan een online huidavies aan. Dit is een advies op afstand, wij hebben dan 3 duidelijke fotos nodig van jouw huid en sturen je een vragenlijst toe. Dan ontvang jij van ons per mail een huidadvies op maat!