ONTDEK DE PERFECTE COMBINATIE
en ga de strijd aan met #pigmentverstoring
.


Vertoont jouw huid ongewenste pigmentvlekken, een doffe teint of ontsierende huidverkleuringen?
Dan is de combinatie van de Cenzaa Fruitzuur behandeling, de #microdermabrasie behandeling en het gebruik van een ampul jouw redding voor een stralende, egale huid.
.
Na een uitgebreide huidanalyse, volgt een op maat gemaakt behandelplan met kuren voor in de salon en thuis.
.
In de salon word je in kuurverband behandeld met hoge concentraties #fruitzuren voor een egaliserende werking op je huid.
.
In combinatie met de juiste thuisverzorging en een #zonbescherming zie je je pigmentvlekken vervagen en zal de #huid gladder en steviger worden.
.
Door ook thuis in kuurverband te werken met de Whitening & brightening ampullen wordt het pigmentprobleem effectief aangepakt en ziet je huid er stralend uit.
.
Boek nu jouw gratis kennismakings behandeling of intake voor #huidverbetering en ga samen met de specialist de strijd aan met #pigmentvlekken.
.

Beauty behandelingen


.
.
.
.
.
#beautyfitzaandam #schoonheidssalon #schoonheidsspecialiste

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein