Nancy BeautyFit Zaandam schoonheidssalon

Het ontstaan van BeautyFit Zaandam

12 jaar geleden zijn de eerste stappen voor een eigen bedrijf gezet. Nancy is in die tijd begonnen met een ‘nagelstudio’ onder de naam Nancy’s Beauty Place. Al snel groeide de liefde voor het vak schoonheidsspecialiste en ging Nancy starten met de opleiding. In 2008 zette Nancy haar ‘schoonheidssalon Nance’ op en zo groeide ze het vak in en werd ze een echte onderneemster!

Roy begeleidde vanuit huis en in de sportschool wel vaker jongens die in de sportwereld meer wilde bereiken. Vrouwen die graag wilde afvallen konden ook bij hem terecht voor voeding’s begeleiding.

Samen 1 bedrijf: In 2013 waren het nog mooie dromen en 1 september 2014 opende wij de deuren van ons bedrijf! Helemaal tot rust komen bij Beauty én werken aan je lichaam / conditie bij Fit. Schoonheidssalon en personal training’s ruimte voor diverse groepslessen en persoonlijke aandacht op het gebied van voeding en coaching.

In 2018 gaat het roer om, met enorm veel pijn in ons hart sluiten wij het sport gedeelte van ons bedrijf. En dat terwijl het zo’n groot succes was! Soms kan je niet verder groeien en moet je dingen loslaten zodat er weer andere deuren open gaan. En dat ging ook gebeuren, in 2018 verbouwden wij de sportruimte en maakten hier 2 extra behandelruimte bij. Nu heeft BeautyFit 3 behandelruimtes!

In 2019 werken wij samen met diverse andere ondernemers (wij verhuren dus werkruimte) om zo meer te kunnen bieden onder 1 dak. En dat is ons aardig gelukt! Wij hebben inmiddels een gezellig team om ons heen verzameld en werken allemaal binnen de muren van BeautyFit aan ons eigen vak/bedrijf.

2020 was het jaar van de C-crisis. Wat een pittige tijd hebben we meegemaakt maar ook een hoop liefde mogen ontvangen van al onze klanten. Nu kijk ik terug op een dankbare periode want zo’n complete lockdown zet alles letterlijk even stil en daar zitten ook voordelen aan! Door deze tijd ben ik letterlijk wakker geschud en is mijn kennis over voeding en suppletie flink groeit! Ik heb mijn leven door zelfontwikkeling compleet positief veranderd.

In 2021 is het tijd voor een nieuwe fase in mijn carrière. Ik heb een droom team aan meiden om mij heen verzameld die ik coach om zelfstandig te werken bij BeautyFit. Alles op het gebied van voeding, suppletie, behandelingen en producten leer ik aan hun. Ik krijg hierdoor de ruimte om mijn 2e business te starten, online coach ik Beauty ondernemers met hun bedrijf! Hoe gaaf is dat! Ik ben razend enthousiast en ontwikkel mij onwijs snel.

2022 Het jaar van onwijs veel nieuwe inzichten, creatie’s en dromen achterna gaan. Een bijzonder ontwikkeling is er gaande in mijn 2 bedrijven. Vooral op het gebied van mijn coaching bedrijf ben ik onwijs aan het groeien. Ik heb een nieuwe passie ontdekt en een nieuwe missie is geboren. Ik coach het liefst alleen nog maar! En dat doe ik super goed want kijk eens naar ons prachtige team aan zelfstandige vrouwen die zichzelf ontwikkelen binnen mijn bedrijf. Ik ben onwijs trots en dankbaar voor de successen die wij samen boeken

Het roer gaat compleet om! Nancy draagt haar mooie bedrijf over aan de nieuwe eigenaresse Britt! Wat een enorme stap en uitdaging voor ons beide…

De reis naar ons nieuwe leven.
Waar ik eindig begint Britt.
Wat een prachtige reis is dit, BeautyFit mijn kindje laat ik los.
Met onwijs veel liefde geef ik het stokje over aan Britt.
Hoe toeval ons samen heeft gebracht.
Ik heb al mijn dromen met BeautyFit bereikt, ik ben meer dan tevreden.
Trots op hoe ver ik ben gekomen en letterlijk van 0 euro dit succesvolle bedrijf heb neer gezet.
Mijn missie zit erop, tijd voor een nieuw leven.
Want BeautyFit was MIJN leven, mijn levenswerk!
Ik ben dankbaar🥰
Als je mij wilt blijven volgen.. @nancy_bakx
Ik deel ook mijn reis via mijn podcast met je… de link vind je hier www.nancybakx.nl