Mannenhuid

Wij werken met de producten van Cenzaa, dit is een merk dat is gericht op huidverbetering. Ze werken gericht op huidconditie en huidproblemen.

De huid van een man is verschillend dan van een vrouw, maar afhankelijk van de wensen en huidconditie geven wij een passend advies voor een behandeling en/of producten voor thuis gebruik. Een reinigingsgel of 24h crème kan dus zowel bij mannen én vrouwen worden ingezet.

We stemmen de producten af op jouw wensen en conditie van de huid. Heb je bijvoorbeeld last van een vette huid, dan adviseren we een reinigingsgel te gebruiken in plaats van een reinigingsmilk. Ongeacht het een mannen of vrouwen huid is.

Bekijk hier al onze behandelingen

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein