Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter en, wat ook veel invloed heeft op de huid, mannen scherenzich regelmatig en stellen hun huid hiermee bloot aan beschadigingen. Hierdoor heeft de mannenhuid behoefte aan huidverzorgingsproducten met een anti-irriterende en kalmerende werking. Daarom bieden wij ook de speciale gezichtsbehandeling voor mannen aan!

De producten van Faroche Homme zijn afgestemd op de behoeftes van mannenhuid en zijn eenvoudig aan te brengen zonder een glimmend of plakkerig laagje op de huid na te laten. Alle producten zijn hypoallergeen en pH neutraal, dus ook geschikt voor de gevoelige huid. De Faroche Homme producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de schoonheidssalon. Naast producten voor de dagelijkse verzorging biedt Faroche Homme ook een speciale gezichtsbehandeling voor mannen aan, afgestemd op de mannenhuid.

Faroche Homme Hydraforce Moisturizing action & anti-ageing gezichtsbehandeling voor mannen:

De gezichtsbehandeling voor mannen met het Faroche Homme Hydraforce lift off masker is ontwikkeld om de huid te voeden, intensief te hydrateren en soepel te houden. Het masker bevat Vitamine E en provitamine A die ervoor zorgen dat de huid beschermd wordt tegen vrije radicalen. Vitamine E herstelt de vochtbalans in de huid en heeft een anti-ageing effect, vitamine A beschermt de huid van schadelijke UV straling en zorgt ervoor dat cellen sneller herstellen. Dit masker geeft de huid een ware oppepper! Door de toevoeging van ampullen worden er nog meer actieve werkstoffen aan de huid gegeven, waardoor de versteviging van de huid wordt gestimuleerd. Na de behandeling is het effect dan ook direct zichtbaar: fijne lijntjes en de huid ziet er frisser en jonger uit. Ervaar zelf een gezichtsbehandeling voor mannen!

Wil jij de gezichtsbehandeling voor mannen boeken? Ga dan nu naar onze online agenda

Faroche homme bevat de volgende producten en tevens  worden de producten in de gezichtsbehandeling voor mannen gebruikt:

Faroche Homme Cleansing mousse

Faroche Homme Cleansing mousse zorgt voor een diepe reiniging en gaat de vorming van onzuiverheden zoals bijvoorbeeld mee-eters tegen. Door de handige pomp is de reinigingsmousse zuinig en makkelijk in gebruik. Aanbrengen op het gezicht en afspoelen met water.

Reinigingsproducten voor mannen

Faroche Homme Calming aftershave gel

Deze kalmerende, hydraterende aftershave gel onderdrukt het branderige gevoel na het scheren en voorkomt infectie van eventuele wondjes. Verrijkt met collageen om de huid extra te voeden. De lichte gel trekt snel in en verzorgd de pasgeschoren huid.

Reinigingsproducten voor mannen

Faroche Homme Hydraforce 24h moisturizer

Geef de huid een hydratatie boost met de Faroche Homme Hydraforce 24h Moisturizer! Deze 24h Moisturizer is een superlichte, niet-vette crème op gelbasis met vitamine E. Vitamine E heeft een anti-ageing effect en beschermt tegen vrije radicalen. Door de lichte textuur van de gel-crème wordt deze direct door de huid opgenomen. ’s Ochtends en ’s avonds aanbrengen (na het scheren) op een goed gereinigde huid.

Reinigingsproducten voor mannen

Faroche Homme Hydraforce eyegel

Deze frisse en verstevigende ooggel verlicht tekenen van vermoeidheid en stress en reduceert effectief de verschijning van droogtelijntjes. Versterkt de beschermingsfunctie van de huid en biedt direct een langdurige hydratatie voor een frisse blik. Breng de ooggel iedere ochtend en/of avond eenvoudig en snel aan met de handige oogroller. Ook geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.

Reinigingsproducten voor mannen

BeautyFit Zaandam

Wilt u graag vrijblijvend en gratis kennis maken met BeautyFit Zaandam?

Beauty: Beauty behandeling gratis (zie home pagina)

Fit: Intake gesprek = gratis. Maak gerust een afspraak in onze online agenda

Heeft u vragen of wilt u informatie? Stuur gerust een mailtje naar Roy of Nancy
info@beautyfitzaandam.nl
Beauty: 06 45 046 338
Fit: 06 42 296 704

Nancy Bakx

cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein