Gezondheidsproblemen: geen…..!!!!????

 

Coralien, onze Shiatsu therapeut is steeds weer verbaasd:

 

PIJN

Het gebeurt regelmatig dat mensen op hun intake formulier invullen dat ze geen gezondheidsproblemen hebben, maar als ik ze spreek blijkt wel dat ze al heel lang last hebben van pijn, bijvoorbeeld in hun schouders, knie, rug.

 

MOE

Als ik dan doorvraag, blijken ze ook wel erg moe te zijn….

En dat is logisch; pijn is heel vermoeiend voor je lichaam en geest: het kost veel energie en tegelijkertijd slaap je waarschijnlijk ook minder goed.

 

Pijn en vermoeidheid wordt vaak gezien als ongemak, maar het is toch echt een gezondheidsprobleem!

Het mooie is dat je daar met Shiatsu behandelingen heel veel aan kan doen.

 

ONTSPANNEN

Mijn Shiatsu behandelingen zijn erg ontspannend en zacht en tegelijkertijd neemt je pijn af en ben je minder moe. Wat is er mooier dan ontspannen op een massagetafel liggen en een zachte acupressuur oftewel drukpuntenmassage te krijgen en tegelijkertijd van je pijn en vermoeidheid af te komen?

 

Neem contact op via www.demetamorphose.nl of bel/app 0620388496

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein