Wij geven iedere nieuwe klant een gratis gezichtsbehandeling…

Vul hieronder uw email adres in en ontvang een mail voor de gratis Beauty gezichtsbehandeling bij BeautyFit!
Wilt u graag een kennismaken met Schoonheidsspecialiste Nancy van BeautyFit? Dat kan! Ervaar zelf de producten van Cenzaa, vooral voor gevoelige huidtype’s is het erg fijn om eerst een product te testen voordat je direct een complete behandeling moet ondergaan.
Ook leert u meer over het reinigen van uw huid, welke producten zijn geschikt voor uw huid? En wat is de beste manier van het reinigen… al je vragen zullen beantwoord worden tijdens de gratis kennismakings gezichtsbehandeling.

Cenzaa ”East Meets West” Huidanalyse & Reiniging

Cenzaa combineert het beste uit de natuur en wetenschap, met hoogst gerichte kwalitatieve producten en resultaat gerichte behandelingen.

  • Maak kennis met Schoonheidsspecialiste Nancy
  • Uitgebreide Huidanalyse met vochtmeting
  • Basis Reiniging met de producten aangepast aan uw huidbehoefte
  • Advies over de dagelijks verzorging van uw huid
  • Advies over de vervolg behandelingen
Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein