Dit is de microdermabrasion polish van cenzaa, een intensieve scrub die de huid polijst met fijne microdermabrasie korrels. Het is scrubcreme die je huid verfijnt zonder te beschadigen of irriteren.

De Actieve ingrediënten hydrateren, herstellen en versterken de huid diep en zorgen voor een egale en stralende teint.

Hoe gebruik je de microdermabrasion polish, dat laat tessa nu zien. Gebruik 2 pompjes en verdeel het product kort over je handen.  Dan breng je het product aan op je gezicht. Met korte draaiende bewegingen scrub je je huid voldoende. Iedere huid is anders en daarom voel je zelf het beste aan hoe lang je een gedeelte scrubt.

Je kunt de microderbrasion polish op 2 manieren gebruiken, met droge of natte handen.

Met droge handen heb je iets meer product nodig en zal het aanvoelen als een scrubcreme. Maak je je handen vochtig of gebruik je dit product onder de douche dan voelen de microdermabrasie korrels minder intensief aan.

Voor de meeste huidtype’s gebruik je deze scrub 2 tot 3 keer per week.

Nog even de volgorde van alle producten op een rij, eerst begin je met je reiniging bijvoorbeeld de velvet creamy milk of de rise & shine cleanser van cenzaa. Daarna mag je scrubben en na het scrubben verwijder je het product onder de douche of met een natte washand. Dan maak je je gezicht droog en spray je de velvet mist over je gezicht heen, dan sluit in de avond af met een masker en als je dag net begint breng je een creme aan, vergeet ook niet je zon factor!

 

Polijst uw huid intensief met fijne microdermabrasie korrels. De exclusief geformuleerde scrubcrème egaliseert, en verfijnt de structuur en textuur van uw huid zonder te beschadigen of te irriteren. Oneffenheden, fijne lijntjes, grove poriën, rimpels en offenheden worden zichtbaar verzacht. Actieve ingrediënten hydrateren, herstellen en versterken de huid diep en zorgen voor een egale en stralende teint. 150ml

Cenzaa Everyday Ritual
Maak uw huid vochtig en masseer de Microdermabrasion Polish licht en langzaam in de huid en strijk daarbij van binnen naar buiten met cirkelvormige bewegingen. Ruim afspoelen. Breng vervolgens Velvet of Illuminating Mist aan voor een perfecte opname van uw Cenzaa huidverbeterende producten. Sluit af met uw favoriete Cenzaa-crème en/of -serum.

PCN2® effecten:
• Polijst de huid zeer doeltreffend
• Verfijnt en verzacht de huidstructuur
• Verheldert de teint en pigmentatie
• Egaliseert littekens, lijntjes en rimpels
• Herstelt huidoneffenheden
• Zichtbaar gladde en stralende huid

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein