Hoe reinig jij jouw huid? 🤔

Hoe reinig jij je huid?
Hoe reinig jij je huid?

Ik zeg altijd, begin bij de basis voor een mooie huid.. want de meeste die bij ons voor het eerst komen weten dit nog niet. En daar gaat het helaas al snel mis. Dan kunnen wij natuurlijk direct beginnen over het 6 stappenplan, maar als je niet veel gewend bent kan dit heel veel zijn! Daarom adviseren wij eerst de basis, dit zijn 3 producten die je iedere ochtend en avond gebruikt voor een mooie huid.
1. Reinigings product
2. Mist
3. 24 uurs crème
Als je dit ritueel iedere ochtend en avond toepast merk je al verschil*
👍Daarna kan je gaan uitbreiden gericht op de conditie van de huid. Voelt het droog, voeg dan een power serum toe.. heb je een vermoeide uitstraling, dagcrème etc.
👌Hoe beter de conditie van de huid, hoe mooier de huid is en BLIJFT!
💎Huidverbeterende Behandelingen mogen dan pas toegepast worden, want nu gaan we echt verbeteren! Wil je graag weten hoe wij jou kunnen helpen met je huidwens? Boek dan een GRATIS kennismakingsbehandeling via onze website..
*pas bij hoog geconcentreerde werkstoffen
www.zaandamclone.nbsals.nl
#beautyfitzaandam #schoonheidssalon #huidverbetering #eenmooiehuid #reiniging #huidverjonging #schoonheidsspecialiste

Nancy Bakx-Grapendaal

Hi! Ik ben Nancy vaak ontzettend enthousiast en uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen en droomleven. Ik ben de oprichtster van BeautyFit Zaandam van 2008-2022 werkelijk met 0 euro begonnen en uitgegroeid tot een succesvolle schoonheidssalon! Ik heb hierdoor een enorm veel kennis & ervaring opgebouwd. Mijn aller grootste passie op dit moment is zelfstandige vrouwen helpen in hun reis naar hun mooiste leven! Website: www.nancybakx.nl Podcast: https://nancybakx.nl/podcast/ Instragram: https://www.instagram.com/nancy_bakx/