Hoe reinig jij jouw huid? 🤔

Hoe reinig jij je huid?
Hoe reinig jij je huid?

Ik zeg altijd, begin bij de basis voor een mooie huid.. want de meeste die bij ons voor het eerst komen weten dit nog niet. En daar gaat het helaas al snel mis. Dan kunnen wij natuurlijk direct beginnen over het 6 stappenplan, maar als je niet veel gewend bent kan dit heel veel zijn! Daarom adviseren wij eerst de basis, dit zijn 3 producten die je iedere ochtend en avond gebruikt voor een mooie huid.
1. Reinigings product
2. Mist
3. 24 uurs crème
Als je dit ritueel iedere ochtend en avond toepast merk je al verschil*
👍Daarna kan je gaan uitbreiden gericht op de conditie van de huid. Voelt het droog, voeg dan een power serum toe.. heb je een vermoeide uitstraling, dagcrème etc.
👌Hoe beter de conditie van de huid, hoe mooier de huid is en BLIJFT!
💎Huidverbeterende Behandelingen mogen dan pas toegepast worden, want nu gaan we echt verbeteren! Wil je graag weten hoe wij jou kunnen helpen met je huidwens? Boek dan een GRATIS kennismakingsbehandeling via onze website..
*pas bij hoog geconcentreerde werkstoffen
www.beautyfitzaandam.nl
#beautyfitzaandam #schoonheidssalon #huidverbetering #eenmooiehuid #reiniging #huidverjonging #schoonheidsspecialiste

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein