Voorkom huidveroudering

Het beschermen van de huid!

Onze huid is een belangrijk, levend orgaan. De buitenste laag beschermt ons tegen uitdroging, het remt ongewenst vochtverlies af. Dat werkt alleen prima als die laag ongeveer eens per maand vernieuwd kan worden.

Toch merken we dat, met de jaren, dit proces minder efficiënt gaat werken. De kwaliteit loopt langzaam terug, de bescherming neemt af en we krijgen vaker een droge huid.

De verminderende bescherming leidt helaas ook tot een snellere huidveroudering.

Te veel suikers kunnen voor pigmentvlekken zorgen, te weinig eiwitten remmen de vernieuwing van onze collageen en elastinevezels af.

Een gebrek aan vitamine C kan de huid nog sneller doen verouderen.
Rimpels beginnen te ontstaan, huidverslapping doet langzaam maar zeker z’n intrede

Hoe bescherm je de huid?

Van binnenuit!

Zorg voor een goede balans tussen de omega 3 en omega 6 vetten in ons lichaam & bescherm je huid van binnenuit met natuurlijk anti oxidanten.

  • Door de huid goed te beschermen kan je huidverbetering realiseren met speciale supplementen namelijk de Laviesage Nutricosmetics ook wel Beauty supplement genoemd.

Lees meer over wat de LavieSage Nutricosmetics voor uw huid kunnen betekenen..

SkinBalance voedt de huid van binnenuit

SkinBalance van LavieSage bevat een zeer hoge concentratie omega-3 vetzuren. Met maar liefst 60% omega-3 vetzuren onderscheid SkinBalance zich van veel andere visolie supplementen. Daarnaast is het een van de weinige visoliecapsules die helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit.

Nog meer informatie over de LavieSage skin balance? http://laviesage.nl/skinbalance/

SkinProtect voor optimale celbescherming door anti-oxidanten

SkinProtect bevat anti-oxidanten zoals de vitamines C en E die helpen de huid te beschermen tegen oxidatieve schade door vrije radicalen. SkinProtect helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen en ondersteunt bij de aanmaak van nieuwe cellen en weefsels.

Nog meer informatie over de LavieSage skin protect? http://laviesage.nl/skinprotect/