Beauty Relax Actie van de maand…. Hotstone massage Zaandam en hoofdmassage

Waar is een Hot stone massage Zaandam goed voor?

  • Ontspanning
  • Stress vermindering.
  • Betere doorbloeding.
  • Ontspanning van stijve spieren.

Wat word er gedaan met een Hot stone massage Zaandam?
Met een Hot stone massage word er gemasseerd met warme stenen in de handen.

Zijn die stenen echt bloedheet?
Nee, de stenen zijn heerlijk warm zo rond de 45 graden.

Doet het geen pijn?
Nee, de massagestenen zijn geslepen en helemaal glad en de temperatuur is heerlijk.

Wat is precies het effect van een Hot stone massage?
Een Hot stone massage Zaandam draagt bij aan zelfherstel en voert afvalstoffen af. Het stimuleert de organen en brengt je lichaam weer in balans.
Het effect krijg je door de warmte. Warmte is goed voor de spieren en voor de bloedsomloop van je lichaam. Warmte zorgt ervoor dat je spieren ontspannen en dat jezelf ook kunt ontspannen.

Wat word er gedaan?
Er wordt gemasseerd met de stenen in de handpalmen de stenen zijn heerlijk warm en zorgen ervoor dat de massage 10x lekkerder aanvoelt dan een normale massage. Doordat de warmte van de stenen als prettig wordt ervaren zal je ook meer kunnen ontspannen.

Worden die stenen nou gewoon neergelegd?
Ja en nee, de stenen worden niet gewoon neerlegt, je word eerst met de stenen gemasseerd tussendoor kan het wel zijn dat de stenen even op de ruggengraat van de huid worden neerlegt doordat hier alle spieren en zenuwen doorheen lopen en dat geeft weer dat ontspannen gevoel af aan je lichaam. Terwijl de stenen liggen te rusten gaat de massage gewoon door met de andere stenen.

Is de hotstone massage zaandam lekker?
De massage is door de warmte van de stenen zeer prettig. Deze manier van masseren zorgt voor een optimale ontspanningsmassage.

Wanneer kan je een Hot stone massage Zaandam gaan doen?
Als je last hebt van een vermoeide rug of nek. Als je toe bent aan ontspanning. Maar ook gewoon omdat je even lekker wilt genieten. Neem ook af en toe de tijd voor jezelf om te ontspannen zodat je even alles los kunt laten.