BeautyFit schoonheidssalon
Zaandam

Welkom bij onze zomereditie van de blog van BeautyFit Zaandam!

We willen deze keer graag de aandacht vestigen op de huidverbeteringstechnieken die veilig kunnen worden toegepast tijdens de zonnige zomermaanden, mits uiteraard de juiste zonbescherming wordt gebruikt. Hier zijn enkele behandelingen waarvan wij denken dat ze perfect passen bij jouw huidverzorgingsroutine deze zomer.

Microdermabrasie(anti-age behandeling): Deze niet-invasieve behandeling is ideaal om de huid op te frissen en te revitaliseren. Met de Cenzaa diamond touch wordt jouw huid gecontroleerd geslepen met een diamanten kop waarbij een krachtig huidopbouwend en huidherstellend serum wordt ingesluisd. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd, poriën schoongemaakt en je huid wordt aangezet tot vernieuwing. Rimpels verminderen, droogte lijntjes verdwijnen, de huid word egaler, oogt jonger en ziet er frisser uit.

Vergeet niet om na de behandeling consequent een zonnebrandcrème met een hoge SPF te gebruiken om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

2. Bindweefselmassage(energy bootcamp): Deze intensieve massagetechniek richt zich op het stimuleren van de collageenproductie en het verbeteren van de elasticiteit van de huid. Het helpt ook om de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen af te voeren. Een bindweefselmassage kan je huid helpen stralend en gezond te houden tijdens de zomermaanden. Vergeet niet om ook na de behandeling een goede zonbescherming aan te brengen en directe blootstelling aan de zon te vermijden.

Boek hier de energy bootcamp
3. Fruitzuren: Behandelingen met fruitzuren zijn effectieve exfoliërende behandelingen die helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van celvernieuwing. Ze kunnen helpen bij het verminderen van zonnevlekken, fijne lijntjes, acné en een ongelijkmatige teint. Na een fruitzuurbehandeling is het essentieel om je huid te beschermen met zonnebrandcrème en zonblootstelling te minimaliseren om eventuele gevoeligheid te voorkomen. Als je je huid wilt opfrissen, een hydratatieboost- en een mooie glow wil geven is de Mandelico glow peel aan te raden en zeer veilig. De zwaardere fruitzuren raden wij af tijdens de zomermaanden omdat er bij een zongebruinde huid kans is op hypopigmentatie.

4. Microneedling: Deze behandeling maakt gebruik van fijne naaldjes om kleine microkanaaltjes in de huid te creëren, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit kan helpen bij het verbeteren van de textuur van de huid, het verminderen van acné littekens en het vervagen van fijne lijntjes en diepe rimpels. Het is belangrijk om na microneedling de huid goed te beschermen met zonbescherming om mogelijke hyperpigmentatie te voorkomen. Ook deze behandeling is in de zomermaanden te onderaan mits er zeer consequent gebruik wordt gemaakt van een zonnebrandcrème.

Bij het plannen van een van deze behandelingen is het essentieel om te onthouden dat het gebruik van zonnebrandcrème met een hoge SPF van cruciaal belang is. Bescherm je huid tegen de schadelijke effecten van de zon en beperk blootstelling aan direct zonlicht, vooral direct na de behandeling. Wij staan klaar om je hierover advies te geven en de juiste zonbeschermingsproducten aan te bevelen.

Zorg goed voor je huid en geniet van het prachtige weer! 🌞

📧 info@zaandamclone.nbsals.nl
📞06 45 046 338
💆‍♀️Behandelingen de hele week op afspraak
🤗De Webshop is 24/7 open
Wij staan op werkdagen telefonisch, via de mail en whatsapp voor je klaar.
Boek hier je afspraak