Een krachtige oppepper voor je huid! Toe te voegen aan iedere gezichtbehandeling voor slechts 8 euro..


.
Wij hebben 4 soorten ampullen:
Caviar Ampul

Ideaal voor de vermoeide huid die regelmatig aan stress onderhevig is. Neemt rimpelvorming en vaalheid door vermoeidheid zichtbaar af. De huid krijgt haar jeugdige, vitale glans terug.

Whitening & Brightening ampul

Perfect in te zetten voor het verminderen van pigmentvlekjes voor de behandeling van een doffe teint of bij ontsierende huidverkleuringen. Dankzij de hoog geconcentreerde hoeveelheid citroenolie en vitamine C wordt het pigment in de huid lichter en ziet de huid er stralend uit!

Couperose & Rosacea-ampul
Bevat een hoge dosis Relavitin. Deze werkzame stof wordt gewonnen uit groene algensoorten die in de Méditerranée gedijen. Relavitin is de perfecte werkstof voor probleemhuiden, omdat deze alg de bijzondere eigenschap heeft de vochtbalans te reguleren en de huid een actieve bescherming geeft tegen uitdroging. De rode adertjes in de huid, roodheid en ontstekingen worden sterk verminderd.
Firming ampullen – op natuurlijke wijze het botox effect!

Intense Firming is de ideale vervanging voor de ingrijpende Botox injecties. Intense Firming Ampullen zijn vele malen gemakkelijker en milder in hun toepassing terwijl het effect excellent is. Dit is onder andere te danken aan een uitgekiend anti-verouderingscomplex met o.a. primrose olie.
Cenzaa Acne & Clearify Ampullen – voor een schone en zuivere huid!

Acne & Clearify Ampul zorgt voor een schone, zuivere huid. Intense Purovin bevat gevulde sfingolipide-liposomen met zwavelhoudende aminozuren. Het lipidecomplex van de liposomen is zodanig samengesteld, dat het gunstig werkt op de lipidebarrière in de hoornlaag. De zwavelhoudende aminozuren brengen een onrustige huid met acne en een vette en gecombineerde huid weer in de juiste balans.

Verwen je huid & wees lief voor je huid! Je hebt er maar 1.. wees er zuinig op