Iedereen zijn eigen behandeling!

 

Coralien, onze Shiatsu therapeut vertelt:

 

Last van pijn en vermoeidheid?

Shiatsu is een zogenaamde holistische behandeling, oftewel het hele lichaam komt aan bod, waar je pijn ook zit.

Ik doe dit op een zachte manier, druk op je acupunctuurpunten; het is dus een drukpuntmassage.

Zacht

Wat is er mooier dan een zachte ontspannende massage te ontvangen en er tegelijkertijd ongemerkt aan je pijnklachten gewerkt wordt?

 

 

Balans

Met de basis van Shiatsu komt je lichaam en geest al behoorlijk in balans bereik je al veel: minder pijn, minder stress, minder vermoeid, beter slapen.

 

Pijn: schouder, knie, hoofd, rug, maar ook stress, rouw, hormonen

Daarbij kan ik aan elke behandelingen speciale stukjes toevoegen, bijvoorbeeld speciaal voor je zere schouder, je pijnlijke knie, hoofdpijn, rugpijn, maar ook tegen stress, rouwverwerking, hormonale problemen zijn er speciale toevoegingen aan de Shiatsu behandeling. Hierdoor wordt de behandeling steeds meer op jóu afgestemd voor het beste resultaat!

 

Afspraak

Boek hier https://beautyfitzaandam.nl/behandelingen/shiatsu-massage/ een GRATIS kennismaking (scrol naar beneden om je afspraak te maken) en ik vertel je alles over wat Shiatsu en ik voor je kunnen betekenen en krijg je aan nek-schouder massage om te voelen hoe ik werk.

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein