Huidscan met echo apparatuur
Meten = Weten

Hoe kun je met behulp van voeding en supplementen een mooiere huid krijgen? Hoe kunnen rimpels, huidveroudering, elastineverlies, huidbescherming en opbouw worden verbeterd? Met de speciale ultrasone echomeetapparatuur kunnen wij aantonen in welke conditie uw huid verkeert. Een specialist van LavieSage komt bij ons in de salon op 10 December.

Het scanapparaat – de Collagenoson – is een ultrageluidsscanner; eigenlijk maakt het een echo van de huid. Het apparaat wordt op de bovenarm gezet. Zo’n scan vertelt veel over de huidconditie, in alle huidlagen.

 

 

De huidscan kost €75,-
Maar wij verloten 7 gratis huidscans + een Goodiebag!
meld je aan vóór 29 november 2020

De uitslag van de loting is op 30 november 2020 en je word telefonisch op de hoogte gebracht.

Meld je aan door je naam en telefoon nummer bij ons achter te laten via de mail of in de winkel bij één van de meiden.

 

 

Meer informatie over LavieSage:
De mooiste huid krijgt liefde van twee kanten!

LavieSage is een Nederlands bedrijf. De oprichters van LavieSage zijn sinds 2000 actief in de markt van dermatologen, therapeuten en anti-aging artsen en bieden een uitgebreid assortiment nutricosmetics aan. Dit zijn voedingssupplementen, speciaal ontwikkeld voor een optimaal gezonde huid. In de nutricosmetics zitten allerlei unieke voedingsstoffen voor de huid, die je niet in reguliere supplementen terug kunt vinden. Zo zitten sommige producten boordevol collageen- of elastinepeptides, die in korte tijd je huid een volledige versteviging kunnen geven. Of stoffen die het vocht beter kunnen binden in uw huid, zoals hyaluronzuur of juist ceramides en squaleen, die een droge huid tegengaan. Teveel om op te noemen, maar allen met aantoonbare resultaten.

Wil je een mooie en gezonde huid, dan is smeren alleen niet voldoende; het moet echt van twee kanten komen!

In enkele maanden kan je huid er jaren jonger uitzien. Zeker in combinatie met een huidverbeterende behandeling in de salon.

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein