De LavieSage avond over voeding & de huid gaat morgen niet door… Maar tegenwoordig gaat toch alles online, dus Jerome van LavieSage en Nancy gaan een video maken!

Voor iedereen toegankelijk, altijd inzetbaar en het kost je geen avond😉

Kan je niet zolang wachten en wil je toch de nodige informatie ontvangen? Volgende week woensdag hebben we (op afspraak) de huidsscan dag. We scannen de huid met speciaal echo apparatuur en vertellen je op basis van jouw persoonlijke huidscan hoe je de huid kan verbeteren van binnen uit! Let op, meld je snel aan want vol=vol!
.


Ben jij benieuwd wat voeding & supplementen voor jouw huid kunnen doen?
  • Woensdag 13 februari om 19:00uur
Organiseren wij een zeer interessante avond onder het genot van een gezond hapje en drankje voor iedereen die geïnteresseerd is in wat voeding kan doen met de huid van binnenuit.
Huid en voedings deskundige Jerome van LavieSage zal deze avond vertellen over wat voeding doet met de huid, hoe je de huid kan verbeteren van binnenuit, hoe huidproblemen opgelost kunnen worden.
Er zijn nog zoveel mensen die niet goed weten wat voeding kan betekenen voor jouw huid.
  • Ook zal er naar behoefte verteld worden over hoe wij huidproblemen kunnen oplossen.
  • Je mag vragen stellen over voeding
  • Geheel vrijblijvend en kosteloos advies
  • Eventuele inschrijving deelname huidsscan dag
Jij bent van harte welkom, geheel vrijblijvend! Meld je wel even aan via facebook of via de mail, zodat wij rekening kunnen houden met de hoeveelheid hapjes & drankjes
Na deze avond weet je veel meer over de relatie tussen voeding en de huid en kan je dit direct toepassen in de praktijk.

Beauty supplementen voor de huid.. voor de één een must Have! Voor de ander een raadsel, want wat doet het nou voor je huid? Kan je huid door het innemen van een supplement nou echt mooier worden? Ja dat kan! Ik hoor sommige ook zeggen.. daar geloof ik niet in, dat klinkt voor ons heel gek want het geeft zoveel prachtige resultaten!

Kortom, weet je zelf niet zoveel erover.. vind je het wel interessant.. dan wil je echt bij deze avond aanwezig zijn! Je huid weerspiegelt je gezondheid, dus ook alles wat je eet zien wij in de huid terug.

Bomvol informatie over voeding en onder het genot van een gezond hapje en drankje én een goodiebag ga je naar huis!

Aanmelden kan via Facebook..https://www.facebook.com/events/2235796183407328/
Of stuur een mailtje naar info@zaandamclone.nbsals.nl

Ook kan je je aanmelden voor woensdag 20 februari om eens een kijkje te nemen in de huid, doormiddel van speciale echo apparatuur kunnen wij zien waar er tekorten in zijn en geven wij een advies hoe je deze tekorten kan aanvullen. Naar aanleiding van de informatie avond kan er tijdens de huidsscan dieper worden ingegaan op uw persoonlijke huidprobleem.
Let op, de huidsscan op 20 februari gaat op afspraak en vol=vol er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.