NIEUW merk Cenzaa…
SUPER TROTS kan ik u vertellen dat wij over gaan op nieuwe producten, tijdens de behandeling en voor thuis.

Waarom Cenzaa?

  1. Gemaakt met dermatologen voor optimale huidverbetering
  2. Cosmedische producten
  3. Hoge natuurlijke werkstoffen
  4. 100% natuurlijke ingrediënten
  5. Uniek ‘bag in bottle’ systeem => zuurstof, licht & vocht DICHT
  6. Exclusieve spaarkaarten voor gratis producten
  7. Nederlands merk sinds 2008
  8. Respect & liefde voor de natuur
  9. Parabenen & MIT vrij
  10. Uniek 6 stappenplan voor maximale huidverbetering

Lees meer over Cenzaa via http://www.cenzaa.nl/ontdek-de-wereld-van-cenzaa/

WELCOME INTO THE WORLD OF CENZAA

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.

HOOGWAARDIGE COSMECEUTICALS

In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid.

BEAUTY FROM WITHIN

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten.

WELLNESS WORLD

Gun jezelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering!

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Uit het behandelaanbod van Cenzaa kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid.

MAXIMALE HUIDVERBETERING MET OOSTERSE BELEVING

Uw Cenzaa Moments behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. De behandelingen zijn huidverbeterend en gebaseerd op de Inside Outside filosofie. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven.

Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken. Onze Cenzaa behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie en werken vanuit de binnenkant en pakken zodoende de oorzaak van de huidproblemen aan. Dankzij de door Cenzaa ontwikkelde ‘east meets west’ analysemethode worden productkeuze en behandelmethode bepaald en wordt er zeer resultaatgericht behandeld.

CADEAUTJE

Wij geven iedere VASTE klant een Cenzaa Moments behandeling (+/- 90 min) met Huidanalyse Cadeau voor de prijs van de behandeling die u altijd heeft. Ik informeer u tijdens de behandeling.

Voor iedere NIEUWE klant of als u al een tijd niet geweest bent geven wij de Cenzaa ‘East Meets West’ Huidanalyse & Reiniging Cadeau