Micro needling

Een techniek die stijgt in populariteit bij huidverjonging. Het principe van micro needling is dat er door middel van fijne naaldjes kleine verwondingen worden aangebracht aan de huid, waardoor het natuurlijke wondhelingsysteem van de huid in werking treedt. Het resultaat is dat het stimulerend werkt om nieuw en meer collageen aan te maken.

ik wil van mijn wallen af met de micro needling roller
Bentlon micro needling

Reactie

Over het algemeen reageert de huid goed op micro needling hoewel er roodheid kan optreden na de behandeling tot 48 uur na de behandeling. De huid kan warm en een soort van verbrand gevoel geven. Tevens is dit wel de behandeling waarbij je huid het snelst heelt, en daardoor is de kans op ontstekingen zeer klein ten opzichte van heftige peeling behandelingen.

 

Mening van klanten

De behandeling krijgt tevreden reactie’s. De behandeling zelf wordt niet als prettig ervaren. Maar de resultaten daar is iedereen over te spreken. Zeker als je de behandeling doet in combinatie met de bouwstoffen en beautysupplementen van Laviesage. Bovendien kan je zelf ook thuis aan de slag met een thuispakket. Hier zit een roller met naaldjes in waarbij de naalden kleiner zijn dan die in de salon worden gebruikt. Door het speciale serum wat erbij verkocht wordt zorg je ervoor dat deze veel beter door de huid kan worden opgenomen, door de kleine gaatjes die je rolt in de huid met de micro needling roller.

Onderzoek

Onderzoek laat duidelijk zien dat dit de groei van elastine en collageenvezels stimuleert. Doordat de huid ouder wordt verminderd het aantal elastine en collageenvezels in de huid. De micro needling behandeling heeft een positief effect op rimpels, verslapping, wallen, littekens, pigmentvlekken, grove poriën en acne littekens. De werkstoffen dringen dieper de huid in doordat deze behandeld wordt met de micro needling roller.

De behandeling

Wij geven de micro needling behandeling niet ‘zomaar’ aan iedere klant die binnen komt lopen. Dit doen wij om te voorkomen dat er contra indicaties optreden en omdat wij WEL resultaat willen. De volgende punten zijn bij BeautyFit van belang:

  • De huid moet in optimale conditie zijn (reinigings producten gebruiken, gezichtsbehandelingen)
  • De bouwstoffen moeten in het lichaam aanwezig zijn (deze kan je aanvullen met de beautysupplementen van Laviesage)
  • Gezonde voeding is de basis
  • Huidverbetering kan alleen plaatsvinden als er geen ‘probleem’ in het lichaam aanwezig is (b.v.b. slechte darmen, maag klachten, eczeem, verkoudheid end.)

Kosten

Als wij vinden dat u een micro needling behandeling mag ondergaan dan gaan we een plan van aanpak maken. Het plan kan b.v.b. bestaan uit een aanpak van de rimpels en verslapping van de huid, dit is ons doel.

  1. Intake gesprek en dan de starten wij met foto’s maken van uw huid.
  2. Huidverzorging pakket (mits u deze nog niet heeft) kosten zijn ongeveer 60 euro.
  3. Huidverbetering pakket van Laviesage die ervoor zorgt dat alle bouwstoffen en nodige vitamines aanwezig zijn in het lichaam. kosten zijn ongeveer 150 euro.
  4. Huidverjongende behandeling met de micro needling techniek. Per behandeling zijn de kosten ongeveer rond de 80 euro.
  5. Thuis pakket micro needling (dit kan een extra optie zijn) kosten zijn ongeveer 130 euro.

Aantal behandelingen

Aan 1 behandeling heeft je huid niet genoeg, minimaal 3 behandelingen worden er gegeven als de huidverbetering / huidverjonging minimaal opgelost hoeft te worden. Ook dit kunnen wij aan de hand van een gesprek beoordelen. Heeft u zeer diepe rimpels, uw huid nooit goed onder houden en een rokershuid? Dan kan het zeker gebeuren dat er rond de 6 behandelingen nodig zijn om uw huid weer te laten stralen en de rimpels en huidveroudering terug te dringen.

Hoe minder behandelingen er nodig zijn hoe voordeliger het is!

Wacht niet te lang met de behandelingen om de huidveroudering terug te dringen, want het is veel makkelijker om een klein probleem op te lossen dan een groot probleem.

Ik zeg altijd: Beter voorkomen dan genezen!