Het aller nieuwste apparaat op het gebied van micro needling is de dermapen 4, hiermee werken wij ook op het aller hoogste niveau wat betreft micro needling. 2 dagen training hebben wij hiervoor gevolgd en onze kennis is volledig up-to-date!

Hoe werkt een micro needling behandeling met de dermapen 4 nu precies?

De dermapen 4 bevat 16 naalden, hiermee worden in de huid kleine gaatjes gemaakt. Doordat je kleine gaatjes maakt in de huid krijgen je hersenen een seintje met de info dat die huid daar gerepareerd moet worden. Te vergelijken met een wondje als je gevallen bent, dit wondje moet genezen worden… dus het zelf genezend vermogen van je huid word hiermee geactiveerd. Doordat dit geactiveerd word worden alle cellen in je huid direct aangezet tot het aanmaken van nieuw collageen, en collageen is juist datgene wat minder word naar mate je ouder wordt. Dus collageen hebben we nodig! Dit collageen heeft de tijd nodig om zich te rijpen, ook wel baby collageen genoemd. De huid moet dus minimaal 6 weken herstellen na 1 behandeling en pas na die 6 weken is er ook resultaat te zien. Dit resultaat leggen wij vast op de voor en na foto.

In onderstaand filmpje zie je precies hoe een dermapen 4 behandeling gegeven word.

 

Collageen aanmaak is een belangrijk proces en vooral zeer belangrijk dat dit resultaat niet verstoord wordt…

Het resultaat is namelijk voor een groot deel afhankelijk hoe je zelf met de huid om gaat. En dan hebben we het over veel verschillende onderwerpen:

Resultaat
Goed – Beter – Best – Uitstekend
Resultaat is afhankelijk van de conditie van de huid en de leefstijl van de klant.
Uitstekend resultaat behalen wij bij een klant die biologisch eet, niet rookt, niet drinkt, gebruikt geen medicijnen en altijd de Cenzaa producten gebruikt en de supplementen van LavieSage gebruikt.

Verhoging van het resultaat zien we bij

 • Een juiste voorbereiding
 • Optimale huid conditie
 • Gezonde levensstijl
 • Combinatie met de microdermabrasie (inbegrepen bij dermapen de luxe behandeling)
 • Combinatie met de fruitzuren (inbegrepen bij dermapen de luxe behandeling)

Vermindering van het resultaat zien we bij

 • Roken
 • Zon, bescherming factor 50
 • Slecht verzorgen van de huid
 • Ongezond eten / drinken (Geraffineerde suikers, frituur,
 • Vegetarisch, er is al snel sprake van ijzer te kort hierdoor kan vit C niet worden opgenomen en zal er dus slecht collageen worden aangemaakt. (Het beste is dierlijk ijzer, roodvlees)

Degene die de behandeling geeft moet ook in het bezit zijn van veel kennis op het gebied van micro needling…

Kennis is de aller belangrijkste rol bij het geven van een micro needling behandeling. Degene die de huid een dermapen 4 behandeling geeft moet precies weten wat er in die huid gebeurt, en tegelijkertijd zien hoe diep de naalden gaan en of ze in de juiste huidlaag needlen. Wij kunnen met volle overtuiging zeggen dat wij beschikken over deze kennis en altijd volledig up-to-date zijn.

Jij wilt een dermapen 4 behandeling, en nu?

Als je de behandeling wilt boeken bij ons:

 1. Intake gesprek
  Tijdens dit gesprek bekijken en bespreken wij of je de behandeling wel mag onder gaan. Daarnaast kijken we ook of je huid hiervoor wel geschikt is.
 2. Voorbereiding thuis
  Je krijgt tijdens het intake gesprek een product advies mee voor thuis. Dit advies dien je op te volgen om het maximale resultaat te behalen uit de micro needling behandeling
 3. Huid in top conditie
  Als jouw huid in top conditie is, dan mag je een dermapen 4 behandeling ondergaan.
 4. De dermapen 4 micro needling behandeling
  De behandeling vind plaatst, je bent volledig op de hoogte wat de dermapen behandeling met je huid doet.
 5. Nazorg / herstel
  Wij laten jou niet zomaar de deur uit gaan zonder een nazorg brief, deze nemen wij ook samen door.
 6. Tot over 6 weken
  Ja, wij willen je altijd terug zien over 6 weken, tussentijds houden wij ook contact over het herstel van je huid. Na de 6 weken maken wij weer een na foto van je huid en vergelijken de foto’s samen met jou. Je mag na 6 weken weer een behandeling ondergaan als je nog meer verbetering wilt.

Wij geven jouw huid niet zomaar een micro needling behandeling, kom dus gerust eerst op gesprek en ontvang een gratis korte kennismakings behandeling. Dan kunnen wij jouw huid wensen bespreken en het advies geven. Via deze website kan je heel makkelijk zelf online een afspraak maken voor je intake gesprek. 

De voor & na foto’s die wij mogen online mogen gebruiken van klanten vind je op Facebook, instagram en op deze pagina.