Met de #microdermabrasie behandeling bereiken wij prachtige resultaten! Ben je benieuwd hoe wij jouw huid kunnen verjongen?
Bekijk de film op ons YouTube kanaal of op onze website www.beautyfitzaandam.nl
(Zie link in bio)
.

Microdermabrasie gezichtsbehandeling
Microdermabrasie gezichtsbehandeling

.
Een mooie huid niet alleen nu, maar ook voor de toekomst!🤩
24/7 Online afspraken maken
📱www.beautyfitzaandam.nl
📧 info@beautyfitzaandam.nl
📞06 45 046 338
🚪Di t/m Za 9.00 – 17.00
#beautiful #amazing #skincare #antiaging #beautycare #collagen #face #facial #glow #glowingskin #skincaretreatment #skincarelover #beauty

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!