Een toekomst waarin huidveroudering verleden tijd is?

Het beautyideaal anno 2020 is: ‘natuurlijke schoonheid’. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds de trend, maar het uitgangspunt is uw eigen gezicht, uw eigen gelaatstrekken. Cenzaa biedt de oplossing met Microneedling en brengt hiermee het thema ‘anti-aging’ naar een heel nieuw level.


Kies voor resultaat!

Acnelittekens, rimpels en pigmentvlekken? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de Huidtherapeut terecht. Dat hoeft niet meer, want de Cenzaa Skin Therapist en Cenzaa Cosmedical Therapist zijn professioneel opgeleid om uw huid op meerdere fronten te behandelen. Kies voor Microneedling met resultaatgerichte producten in unieke luchtdichte verpakking!


Microneedling PEN

De Cenzaa Microneedlingpen maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid door middel van kleine, vibrerende naaldjes. Daardoor worden de cellen in de diepere huidlagen gestimuleerd tot collageenproductie. Daarnaast wordt de natuurlijke vernieuwing van de huid gestimuleerd, waardoor de kuurproducten maximaal worden opgenomen.

Deze behandeling kan eenmalig worden ingezet om het huidbeeld op te frissen maar om echt huidproblemen aan te pakken is een kuur van 4-6 weken aan te raden.


Behandelingen

Bent u nieuw bij ons dan willen wij graag eerst kennismaken met uw huid, u mag gebruik maken van onze kennismakingsactie. Wij gaan voor kwaliteit en resultaat en daarbij is de juiste thuis verzorging van groot belang. Met een goed advies gaat u bij ons de deur uit.

Energy Bootcamp 2.0

(Bindweefsel massage met ampul en microdermabrasie of micro needling kuur van 4 behandelingen)

Door de combinatie van microdermabrasie/micro needling en de bindweefsel massage raakt de huid beter doorbloed, wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er, naarmate de kuur vordert, steeds gladder en beter uit zien. De huidconditie zal aanzienlijk beteren.

Huidanalyse, Reiniging, ampul, bindweefselmassage, microdermabrasie of microneedling, afsluiting met dag/nacht verzorging.


Anti-age

(Bindweefsel massage met ampul, microdermabrasie/micro needling en fruitzuren kuur van 6 behandelingen)

Gegarandeerd rimpelvermindering! Door de krachtige fruitzuren, intensieve bindweefsel grepen en door de unieke cenzaa producten creëert u een vernieuwende huid zonder oneffenheden. Door de combinatie van de microdermabrasie/micro needling, fruitzuren en bindweefsel massage boost u de huid en geeft de huid een extra lift! Ook bekent al de jaarlijkse kuur.

Huidanalyse, Reiniging, ampul, bindweefselmassage, microdermabrasie, fruitzuren, afsluiting met dag/nacht verzorging.


Anti-age 2.0

(Bindweefsel massage met ampul, microdermabrasie/micro needling, fruitzuren en het botuline masker kuur van 6 behandelingen)

Deze top of de bill behandeling garandeert rimpelvermindering!! Door de combinatie van alle werkstoffen, de nieuwste technieken en het botuline masker met het botox effect creëren wij prachtige resultaten! Ook bekent al de jaarlijkse kuur om uw huid in TOP conditie te houden!

Huidanalyse, Reiniging, ampul, bindweefselmassage, microdermabrasie of micro needling, fruitzuren, Botuline masker, afsluiting met dag/nacht verzorging.


Eye Beauty Flash

(Microdermabrasie of micro needling, bindweefsel, fruitzuren en het botuline masker kuur van 5 behandelingen)

Met deze behandeling vermindert uw rimpelvorming rondom de ogen. Zeg ja tegen een stralende oog opslag! Kies voor zelfvertrouwen en zorg voor een frissere blik en een jongere uitstraling. De combinatie van de 3 intensieve behandeltechnieken verbeteren de oogopslag optimaal! (Ook los te boeken tijdens een wellness behandeling)

Huidanalyse, Reiniging van de ogen, bindweefsel massage, microdermabrasie,  fruitzuren, botuline eye look masker, afsluiting met oogcrème.


Firming & Repair

(Bindweefsel, microdermabrasie of micro needling en fruitzuren hals & decolleté kuur van 4 behandelingen)

Time to controle your… Hals & decolleté! Deze huidwens komen we steeds vaker tegen in de salon. De natuurlijke mini face-lift voor hals en decolleté. Met de microdermabrasie biedt u uw huid ultieme beleving waardoor rimpelvorming aanzienlijk vermindert en zonschade wordt aangepast. Uw huid zal steviger aanvoelen door de bindweefsel massage.

Huidanalyse, Reiniging van de hals en decolleté, bindweefsel massage, microdermabrasie/micro needling,  fruitzuren, afsluiting met de hals en decolleté verzorging.