NEW! 365° Sun Protection

We hebben al heerlijk mogen genieten van het lentezonnetje. Toch is het lentezonnetje niet zo onschuldig als het lijkt, want ook in de lentezon kan je verbranden. Maar Cenzaa is daar op voorbereid want ze hebben een hele nieuwe sun protection line en in deze blog willen wij jullie graag daar meer over informatie over geven.

85% van de huidveroudering is te wijten aan de zon. Geef je huid de bescherming die het verdient. De professionele zonbeschermings producten van Cenzaa bevatten antioxidanten, maar geen chemische filters. Dit beschermt je huid tegen veroudering. Laat je daarom goed informeren door jouw Cenzaa Huidexpert voor het beste product voor jouw huid en voor elk seizoen.


ADVANCED SUN SPF50 €39,95

Eerste product waar ik jullie mee kennis laat maken is de ADVANCED SUN SPF50 . Advanced Sun Spray SPF 50 [High Protection Sun Spray] is een zonnebrandspray voor lichaam en gezicht. Dit ultieme 5-in-1 product gaat huidveroudering, huidverbranding, zonuitslag en de vorming van pigmentatie tegen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. Advanced Sun SPF 50 is hypoallergeen, waterbestendig en geschikt voor alle huidtypes. Het trekt snel in, plakt niet en zorgt voor een zeer sterke bescherming tegen UVA en UVB-stralen.

Cenza sunshine retual
Spray de Advanced Sun SPF 50 30 minuten voor het zonnen royaal op de huid. Royaal en frequent opnieuw aanbrengen om bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen.


 

SILKY AFTERSUN 3-IN-1 €25,95

Na een hele dag zonnen en ook het in smeren met de ADVANCED SUN SPF50 hebben wij ook natuurlijk een frisse after sun de SILKY AFTERSUN 3-IN-1. Silky Aftersun 3-in-1 [Rescue – Tan Maximizer – Age Repair Balm] herstelt de huid die gedurende de dag wordt blootgesteld aan UV-stralen en vrije radicalen. Het biedt ultiem comfort en zorgt voor een goudbruine teint die extra lang behouden blijft. De luxe en rijk voedende moisturizer trekt mooi in, is zacht en de huid voelt niet trekkerig aan. De zonbelaste huid wordt optimaal verzorgd: zelfs rimpels, pigmentvlekken en het verlies van elasticiteit van de huid wordt voorkomen.

Cenza sunshine retual
Breng de Silky Aftersun zachtjes masserend aan op een schone, droge huid na zon blootstelling. Consequent gebruiken en minimaal 4 dagen lang na het zonnen. Het kan ook als nachtverzorging en/of masker dienen om de huid goed te herstellen. Geschikt voor gezicht en lichaam.


CC MINERALS SPF 30 €33,95

Ook voor de make-up liefhebbers hebben wij een product ontworpen. Mogen wij jullie voorstellen aan de CC MINERALS SPF 30. De 3-in-1 Coverage Compact Cream heeft een groot anti-UVA/UVB-spectrum, helpt vlekken en zichtbare poriën te verminderen, zorgt voor een egale teint en een droge, poederachtige finish. De heerlijke, zachte textuur laat zich perfect uitsmeren over de huid en geeft haar een prachtige zonnige gloed. Ontdek de kracht van deze unieke 3-in-1 formule: beschermt als een zonnecrème, verspreidt als een foundation en matteert als een poeder. In een mum van tijd heeft u een geweldige make-up aangebracht! Verkrijgbaar in 3 warme tinten: beige velvet, bronze velvet en honey velvet.

Kortom deze nieuwe sun protection line is de nieuwe summer must have! Ga dus nooit meer onbeschermd de zon in, maar zon bewust! Geef je huid de bescherming die het verdient.