NIEUW iedere dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend van 9:00 tot 17:00 uur voor jouw mooiste wenkbrauwen en/of wimpers!

Geniet van een heerlijk kopje verse thee of zelfgemaakte icetea aan onze brow bar en maak een keuze van onze menu kaart voor welke behandeling je gaat!

Hieronder alle behandelingen die wij geven op onze luxe brow stoel..

brow&lash bar zaandam
Brows Prijs
Brow Shaping
Jouw wenkbrauwen worden mét de brow mapping methode gewaxed, geknipt en geëpileerd tot het perfecte resultaat is behaald. + een finishing Touch met onze wenkbrauw make-up.
€ 27
Brow Shaping + Tinting
Jouw wenkbrauwen worden mét de brow mapping methode gewaxed, geknipt, geëpileerd en geverfd tot het perfecte resultaat is behaald.
€ 37
Brow Shaping + Henna tint
Jouw wenkbrauwen worden mét de brow mapping methode gewaxed, geknipt, geëpileerd en met speciale henna verf geverfd tot het perfecte resultaat is behaald. Deze verf blijft wat langer op de huid zitten, ideaal als je wat minder haartjes hebt..
€ 42
Brow Lift
Jouw wenkbrauwen stylen wij in een bepaalde vorm die een paar weken blijft zitten. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller.
€ 57
Brow’s for men
Voor de man, wenkbrauwen natuurlijk in shape.
€ 12
Patch Test
Wil je voor de eerste keer Henna verf, dan doen we vooraf altijd een allergie test. Het zou zo vervelend zijn als je een reactie krijgt op de verf.
€ 0
Lashes Prijs
Lash Lift
Prachtige volle en gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. Wimperlifting is een geweldig alternatief al je geen extensions wilt of kunt verdragen.
€ 47
Lash Lift + Tinting
We verven direct je wimpers zwart tijdens de wimperlifting zodat je een mascaralook krijgt.
€ 55

 

Voordeel Strippenkaart

Met ons voordeel strippenkaart betaal je voor 10 behandelingen én krijg je 2 behandelingen van ons gratis. De strippenkaart is 12 maanden geldig voor Brow’s en 15 maanden geldig voor Lashes.

10% jongeren/studenten korting op alle Brow & Lash behandelingen (tot 18 jaar of met studentenpas)

Met een afspraak ben je verzekerd van een plekje maar zonder afspraak ben je ook van harte welkom!

https://beautyfitzaandam.nl/behandelingen/brow-lash-bar/