Hi Beauty,

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe behandeling!

Maak jezelf klaar voor de zomer met onze zomer special! We verwelkomen je met een ontspannend welkoms ritueel, inclusief een heerlijke hoofdmassage om je meteen in de zomerse sfeer te brengen. Daarna beginnen we met een zachte milk reiniging om je huid fris en schoon te maken. Vervolgens brengen we ons illuminating masker aan om je huid te laten stralen en te verfrissen. We verwijderen onzuiverheden en geven je wenkbrauwen de perfecte vorm met een professionele waxbehandeling.

Om je huid een hydratatieboost te geven, brengen we een hoog geconcentreerd masker aan, terwijl we je verwennen met een hand- of hoofdmassage. Na de behandeling brengen we een dagverzorging aan die je huid beschermt en voedt. Geniet na de behandeling van een kopje heerlijke Cenzaa thee of een verfrissend glaasje water. En als kers op de taart ontvang je als cadeau een mini SPF om je huid te beschermen tegen de zomerzon.

Met onze “zomer special” ben je helemaal klaar om stralend de zomer in te gaan! Maak snel een afspraak en laat ons je verwennen met deze heerlijke zomerse verwennerij.

€87,50