BeautyFit schoonheidssalon
Zaandam
Hi Beauty,

Wellicht hebben jullie dit al gemerkt, maar wij hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten!  We willen jullie graag informeren over onze nieuwste behandelingen met de vernieuwde Cenzaa fruitzuren, die fantastische resultaten bieden voor een gezondere, gladdere en jeugdigere huid.

Fruitzuurpeeling met het Cenzaa 360 Skincode Peel Program: Onze behandeling met het 360 Skincode Peel Program stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor de huid gladder, gezonder, steviger en verjongd wordt. Door het verweken van de bovenste laag van de huid en versnelde afschilfering van dode huidcellen, wordt de productie van collageen- en elastinevezels in de diepere huidlagen gestimuleerd. Dit leidt tot verbetering van de huidconditie en minimaliseert verstoppingen en ontstekingen van de poriën.
✨ Mandelico Glow Peel: Wil je direct een stralende huid? Onze Mandelico Glow Peel is perfect voor jou. Deze uiterst milde peeling herstelt de huidbarrière en behandelt vochttekorten. Het is zelfs geschikt voor gevoelige huidtypes. Ervaar een instant glow en geniet van een verfrissende uitstraling.

✨ Lactic Acid Peel: Onze Lactic Acid Peel is speciaal ontwikkeld voor het aanpakken van milde pigmentverstoringen. Het behandelt lichte hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en een doffe, ongelijkmatige teint. Bereik een egale en stralende huid met deze effectieve peeling.

✨ Glycolic Acid Peel: De ultieme anti-age peeling! Onze Glycolic Acid Peel verbetert de huidstructuur, verhoogt de elasticiteit en zorgt voor een gladdere en stevigere huid. Bovendien helpt deze peeling de huid beter vocht vast te houden. Geniet van een jeugdige uitstraling en verminder de tekenen van veroudering.

✨ Zowel de Lactic acid en glycolic acid peel zijn ook goed in te zetten bij een acné! De peelings verdunnen de hoornlaag waardoor talguitscheiding beter naar buiten kan en minder snel ontstekingen veroorzaakt.

✨ De peelings zijn vanaf heden niet meer los aan een andere behandeling toe te voegen. De vernieuwde formules zijn heftiger dan de oude waardoor het nu opzichzelf staande behandelingen zijn geworden. De peeling behandelingen bestaan uit:
– Cenzaa reinigingsritueel met passende reiniging
– Als de huid dit aankan verwijderen we ook onzuiverheden (Let op de kans op kortvorming op deze plekjes wordt hierdoor wel groter)
– Botuline masker, om extra vocht in de huid te brengen om afschilvering zo veel mogelijk te reduceren
– Passende dagverzorging
– Kopje Cenzaa thee
* Bij het ondergaan van deze behandelingen kan het zijn dat je enkele dagen last hebt van een schilferende huid of korstvorming. We raden je aan om niet aan de schilfers te pulken, maar in plaats daarvan een hydraterende crème aan te brengen. Geef je huid de tijd om te genezen en je zult zien hoe deze zichzelf verbetert.

Na de behandeling is het essentieel om consequent zonnebrandcrème te gebruiken. De huid is namelijk gevoeliger voor de ontwikkeling van pigmentvlekken bij blootstelling aan UV-straling, zelfs in de herfst en winter.

Let op: Er zijn enkele contra-indicaties waarbij deze behandelingen niet geschikt zijn. Deze omvatten een overgevoelige huid, psoriasis, eczeem, koorts, open wonden, recente bestraling of chemotherapie, kwaadaardige huidaandoeningen, gebruik van bepaalde medicaties en nog enkele andere gevallen. Raadpleeg ons als je vragen hebt.

Onthoud dat het tijd kost voordat je de volledige voordelen van de huidverbeterende behandelingen zult zien. Wees geduldig en blijf consistent in de huidverzorgingsroutine. Want wat er thuis gebeurt telt voor 70% mee. Zie het als afvallen. Als je 1x per week naar de sportschool gaat en daarnaast niet gezond eet zal er ook niet veel veranderen. Met huidverbetering werkt dit precies zo!
Bedankt voor uw vertrouwen in ons team! We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen voor een stralende en gezonde huid.

Liefs,
Team BeauytFit Zaandam

📧 info@zaandamclone.nbsals.nl
📞06 45 046 338
💆‍♀️Behandelingen de hele week op afspraak
🤗De Webshop is 24/7 open
Wij staan op werkdagen telefonisch, via de mail en whatsapp voor je klaar.

 

28-09-2023