Ontdek de wereld van Cenzaa

Cenzaa is een bijzonder uniek merk, dit komt door de unieke werkstoffen die in de producten zitten namelijk het PCN2 systeem. Over dit onderwerp zal ik uitgebreid vertellen in een andere blog. Cenzaa combineert wellness, huidvertering & cosmedische huidtherapie. Cenzaa is marktleider op het gebied van wetenschappelijk bewezen formules en combineert een gezonde levenswijze voor een stralende huid.
De kracht van Cenzaa: Echte schoonheid zit van binnen!

Welcome into the world of Cenzaa

Waarom zou je kiezen voor Cenzaa?

 1. Gemaakt met dermatologen voor optimale huidverbetering
 2. Cosmedische producten
 3. Hoge natuurlijke werkstoffen
 4. 100% natuurlijke ingredieenten
 5. Uniek ‘bag in bottle’ systeem =>zuurstof, licht & vocht DICHT
 6. Exclusieve spaarkaarten voor gratis producten
 7. Nederlands merk sinds 2008
 8. Respect & liefde voor de natuur
 9. Parabenen & MIT vrij
 10. Uniek 6 stappenplan voor maximale huidverbetering

Maximale huid verbetering met oosterse beleving

Een Cenzaa behandeling is niet zomaar een klassieke gezichtsbehandeling, het is een unieke wellness ervaring. We starten daarom altijd met het welkomst ritueel; een heerlijke massage van schouders en nek om even de stress eraf te masseren.

Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken. Dankzij de Cenzaa east meets west huidanalysemethode worden product keuze en behandelmethode bepaald en wordt er zeer resultaat gericht behandeld.

Hoogwaardige cosmeceuticals

Cosmeceuticals, je zult het vast wel eens hebben gehoord. Maar wat houdt het nou precies in?

 1. Veel dermatologen zijn van mening dat een vrij verkrijgbare crème niet veel meer kan doen dan de huid hydrateren. Dit in tegenstelling tot producten die je op doktersrecept kunt verkrijgen. De werkelijkheid ligt iets genuanceerder. Want tussen vrij verkrijgbare producten en medicinale crèmes zitten nog 2 varianten: cosmeceuticals en nog beter: een PCN2® systeem.
 2. COSMECEUTICALS
  Cosmeceuticals doen veel meer dan de gangbare cosmetica die vrij verkrijgbaar is. Cosmetica producten met cosmeceuticals werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering en slaan hierdoor een grote brug tussen de gangbare cosmetica en crèmes op recept. Tegelijkertijd hebben de producten door de toevoeging van cosmeceuticals minder bijwerkingen dan medicinale crèmes.
 3. PCN2®
  Met het PCN2®-systeem [samenstelling van 4 cosmeceuticals voor je totale gezondheid] van Cenzaa is de volgende stap gezet tussen crèmes op recept en cosmeceuticals. De nieuwste manier van samenstellen die nog dichter tegen de crèmes op recept aan liggen. Zonder de bijwerkingen maar oplossingsgericht. Dit systeem zorgt voor schoonheid van binnen en buiten. Je huid is immers de spiegel van de binnenkant!
 4. Je vindt op ieder Cenzaa product welke specifieke PCN2® ingrediënten het product bevat.