Ik ben op zoek naar vrouwen die het niet zo breed hebben maar bij ons heel graag een behandeling willen ervaren!
❤
Ik wil dit geven vanuit liefde, want iedereen verdient een momentje van ontspanning & een stralende huid!
Weet, ben of ken jij iemand?
Op mijn gevoel kies ik iemand uit en wie weet wel meerdere😇
Lieve vrouwen, reageer gerust of tag iemand🙏 liefs, Nancy
nancy beautyfit zaandam

Nancy Bakx-Grapendaal

Hi! Ik ben Nancy vaak ontzettend enthousiast en uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen en droomleven. Ik ben de oprichtster van BeautyFit Zaandam van 2008-2022 werkelijk met 0 euro begonnen en uitgegroeid tot een succesvolle schoonheidssalon! Ik heb hierdoor een enorm veel kennis & ervaring opgebouwd. Mijn aller grootste passie op dit moment is zelfstandige vrouwen helpen in hun reis naar hun mooiste leven! Website: www.nancybakx.nl Podcast: https://nancybakx.nl/podcast/ Instragram: https://www.instagram.com/nancy_bakx/