Ik ben op zoek naar vrouwen die het niet zo breed hebben maar bij ons heel graag een behandeling willen ervaren!
❤
Ik wil dit geven vanuit liefde, want iedereen verdient een momentje van ontspanning & een stralende huid!
Weet, ben of ken jij iemand?
Op mijn gevoel kies ik iemand uit en wie weet wel meerdere😇
Lieve vrouwen, reageer gerust of tag iemand🙏 liefs, Nancy
nancy beautyfit zaandam

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!