Je huid goed reinigen is de eerste en belangrijkste stap naar huidverbetering

Reiniging van de huid is de allerbelangrijkste eerste stap die eigenlijk nooit mag worden overgeslagen.
En dat weet niet iedereen! Een schone huid is essentieel voor het opbouwen van een gezonde huid. En die gezonde, egale huid, dat is wat we willen! Omdat de huid de hele dag wordt blootgesteld aan invloeden die de huid vervuilen is het, zowel in de salon als thuis, heel belangrijk om de huid dagelijks goed te reinigen.

Een goede reiniging, tweemaal daags, is een absolute must! ’s Avonds reinigen we de huid om het vuil van overdag te verwijderen. In de nacht (tussen 1 en 6 uur) is de huid erg actief om zich te herstellen van alle schade die hij overdag heeft opgelopen. De huid neemt ‘s nachts de meeste werkstoffen op.  


Velvet Creamy milk

DE IDEALE 3 IN 1-REINIGING!
Verschillende reinigingsproducten zijn vanaf nu overbodig! Velvet Creamy Milk [Ultra Soothing Cleanser Face & Eye] is een effectieve 3 in 1-formule: cleanser, make-up en eye make-up remover.

De zachte, romige emulsie geeft een heerlijke geursensatie en smelt langzaam op uw huid. De Velvet Creamy Milk is rijk aan voedende, antioxidatieve, huidverbeterende en beschermende ingrediënten. Geschikt voor alle huidtypen.

 

Velvet mist

 

MAXIMALE OPNAME VAN WERKSTOFFEN!

Velvet Mist [Essential Ultra Soothing Toner] is een 2 in 1-formule van revitaliserende, verzachtende en verzorgende lotion die tevens zorgt voor transport van werkstoffen in de huid.

De verfrissende Velvet Mist met antioxidanten, hydraterende en huidverbeterende eigenschappen werkt verkwikkend, vocht herstellend en stimuleert de opname en de effectiviteit van uw huidverbeterende producten na de reiniging. Geschikt voor alle huidtypen.


Tip:
Volg voor maximale huidverbetering het 6 stappen plan!

  1. Velvet Mist / Velvet Creamy Milk / Illuminating Mist / Age Benefit Supplement / Bioactive Skin Supplement
  2. Crystal Orange Cleanser / Microdermabrasion Polish / Illuminating Masq
  3. Cenzaa Power, afgestemd op huidtype / Plump it Up Lipcare
  4. Cenzaa 24H Cream, afgestemd op huidtype / Suprême Look
  5. Cenzaa Intense Masq afgestemd op huidtype
  6. Lovely Radiance / Facial Protection

Wil je de Cenzaa producten bestellen? Klik hier om naar de bestelpagina te gaan…