Het resultaat na 1 microdermabrasie behandeling bij beautyfit de schoonheidssalon zaandam

Hoe dit kan? Zoveel verschil op de foto? Deze dame houd van het zonnetje en doet verder weinig aan behandelingen.. en juist dan kan je een huid ontzettend zien opknappen al na 1 behandeling met microdermabrasie.
Www.beautyfitzaandam.nl
06 45 046 338
Info@beautyfitzaandam.nl
#beautyfitzaandam #zaandam #winkel #schoonheidssalon #schoonheidsspecialiste #huidverjonging #cenzaa #laviesageZie hier het prachtige resultaat van één #microdermabrasie #gezichtsbehandeling !!
💎
Foto zegt genoeg…
💎
Iedere maand één microdermabrasie behandeling en je houd je huid in topconditie
💎
Www.beautyfitzaandam.nl
💎
#beautifulskin #smoothskin #healthyskin #loveyourskin #beautyfitzaandam #schoonheidssalon #zaandam #huidverbetering #huidverjonging #schoonheidsspecialiste #healthyskin #antiaging #facial #glowingskin

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein