Dit is het resultaat na één microdermabrasie & bindweefselmassage.

Resultaat na microdermabrasie en bindweefselmassage
Resultaat na microdermabrasie en bindweefselmassage

Wil je voor jezelf ook meer informatie over de inhoud van de behandeling microdermabrasie of bindweefsel massage? Klik hier voor de microdermabrasie behandeling

.
.
.
Een mooie huid niet alleen nu, maar ook voor de toekomst!🤩
24/7 Online afspraken maken
📱www.beautyfitzaandam.nl
📧 info@beautyfitzaandam.nl
📞06 45 046 338
🚪Di t/m Za 9.00 – 17.00
#bindweefselmassage #microneedling #dermapen4 #microdermabrasie #beautyfitzaandam #healthyskin #antiaging #facial #glowingskin #love #photooftheday #happy #picoftheday #instadaily #beauty #smile #amazing #musthave #bestoftheday #howyouglow
#beautygoals

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein