Na iedere behandeling bij ons ontvang je een mail waar je ons bedrijf kunt beoordelen. Ook vragen we toestemming of deze online geplaatst mag worden, niet iedereen wilt dat maar evengoed zien wij de reviews wel.
.
Online staan er nu 40 stuks met 5 sterren!!!
.
Wij zijn blij als jullie blij zijn!
.
Bedankt lieve klanten

Ook als je niet blij bent met een behandeling geef dit aan. Alles blijft hand en maatwerk, we streven altijd naar het beste resultaat. We volgen trainingen zodat we up-to-date blijven en beschikken over de nieuwste kennis.
.
.
.
.
.
#follow #beauty #schoonheispecialiste #review #zaandam #schoonheidssalon #Beautyfitzaandam

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein