Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Zaandam?

Schoonheidsspecialiste Britt van BeautyFit Zaandam is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Maar wat doen wij nog meer in de schoonheidssalon? Welke behandelingen producten kunnen wij u bieden? Dit vertellen wij u hieronder.

 • Huidverbetering / huidverjonging
  Wij geven gratis en vrijblijvend een intake gesprek over uw huid. Al uw vragen worden beantwoord en samen met u kunnen wij een heel plan van huidverbetering maken. Alles in dit gesprek wordt u uitgelegd, welke producten wij gebruiken maar ook wat de prijzen zullen zijn. We gaan ook voor en na foto’s met u maken zodat ik zelf ook de resultaten kunt zien bij de schoonheidssalon in Zaandam.
 • Cadeautje voor iedere nieuwe klant
  De kennismakings behandeling geven wij iedere nieuwe klant cadeau! Op deze manier kunt u de producten eens ervaren en kennismaken met schoonheidsspecialiste Nancy en schoonheidssalon in Zaandam, zonder enige verplichting of kosten. Gewoon eens een behandeling ervaren.
 • Producten van Cenzaa
  Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. Met de unieke Cenzaa huidanalyse wordt de huidconditie en eventuele huidproblemen met mogelijke onderliggende oorzaken achterhaald. De huid wordt letterlijk in kaart gebracht om zo een stappenplan op te stellen voor een gezonde huid.
 • Voedingssupplementen Laviesage
  Het beste voor de huid ook van binnen uit! LavieSage is ons huidverbeterings product, duurzame producten voor een langdurige mooie, glanzende huid. Voor meer informatie kijkt u eens op de website van LavieSage
 • Voordeel abonnementen
  Wij werken ook met een voordeel abonnement, vanaf €26,- per maand kunt u naar de schoonheidsspecialiste. Bij het afsluiten van een abonnement voor 1 jaar krijgt u 1 gezichtsbehandeling Cadeau!
 • Behandeling aan uw behoefte
  De gezichtsbehandelingen worden niet zomaar gegeven. Bij iedere nieuwe klant wordt er goed gekeken naar de huid maar vooral ook geluisterd naar de wensen van de klant. Op deze manier vinden wij altijd een geschikte gezichtsbehandeling voor u.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze schoonheidssalon in Zaandam? Bekijk dan rustig de online agenda zodat u uw eigen agenda ernaast kunt leggen voor een ontspannende behandeling of gratis kennismaking.