Wil je weten wat wij allemaal doen bij BeautyFit zaandam?  Kom vandaag dan ons magazine halen van de schoonheidssalon zaandam, met tips voor een mooie huid!
🤗

Voor de jonge huidjes: Wat mooi is moet mooi blijven!
🤩
Voor de huidjes die al wat langer meegaan: kies voor een mooie huid, ga voor huidverbetering!
😍
Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering,
#rimpels
#lijntjes
#drogehuid
#vettehuid
#versteviging
#pigmentvlekken
#littekens
Laat je huid weer stralen en geef de huid weer een jonge frisse uitstraling!
#microdermabrasie
#bindweefselmassage
#microneedling
#fruitzuren
Www.zaandamclone.nbsals.nl
06 45 046 338

Voor een Schoonheidssalon zaandam kan je terecht bij BeautyFit zaandam. Wist je dat wij een gratis kennismakings gezichtsbehandeling geven als je je aanmeld voor onze nieuwsbrief? Zo kan je kennis maken met onze huid experts en de schoonheidssalon zaandam.

Nancy Bakx-Grapendaal

Hi! Ik ben Nancy vaak ontzettend enthousiast en uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen en droomleven. Ik ben de oprichtster van BeautyFit Zaandam van 2008-2022 werkelijk met 0 euro begonnen en uitgegroeid tot een succesvolle schoonheidssalon! Ik heb hierdoor een enorm veel kennis & ervaring opgebouwd. Mijn aller grootste passie op dit moment is zelfstandige vrouwen helpen in hun reis naar hun mooiste leven! Website: www.nancybakx.nl Podcast: https://nancybakx.nl/podcast/ Instragram: https://www.instagram.com/nancy_bakx/