Heb jij een grote passie om mensen hun huid te verbeteren en ze volledig in de ‘watten’ te leggen én affiniteit met gezonde voeding en suppletie, om via deze manier volledig te werken aan huidverbetering?

 

We zoeken iemand met passie als schoonheidsspecialiste die het geweldig vind om de huid te verbeteren en om mensen te laten ontspannen. Maar ook houd van de afwisseling met een wimperlift behandeling. We vragen dus een flinke dosis talent en enthousiasme. En we vinden het belangrijk dat je helemaal voor BeautyFit gaat!

 

Wie zoeken wij?

  • Ervaring in de basis behandelingen zoals wenkbrauwen/wimpers/waxen etc.Ervaring als schoonheidsspecialisteGemotiveerd om door te groeien in het vakWoonachtig in de directe omgeving ZaandamZelfstandig, probleemoplossend en je hebt een verantwoordelijkheid gevoelEen vrolijke, vriendelijke uitstraling, vlotte babbelRepresentatief, netjes, servicegericht

Beschikbaarheid

Alles is bespreekbaar in overleg  onze werkdagen zijn van dinsdag tm zaterdag van 9 tot 18uur. We zoeken iemand die minimaal 24 uur beschikbaar is en evt wilt uitbreiden tot fulltime.

 

Hoe ziet je functie eruit

Je bent het eerste gezicht van de salonGecombineerd met balie werkzaamhedenJe voert de behandelingen uit die wij bieden, volledig zelfstandigJe doet receptiewerkzaamheden waaronder de telefoon opnemen, mails beantwoorden, afspraken inplannen en klant gegevens bij houden.Het schoonhouden van de werkplekken.

 

Wat bieden wij nog meer?

Gezellig, vrolijk en enthousiast team in een relaxte werksfeer en omgevingInterne en externe opleidingen. Hoge korting op producten voor eigen gebruik Doorgroeimogelijkheden waar een wil is.. is werkelijk alles mogelijk!

 

Over BeautyFit Zaandam

Wij zijn 15 jaar geleden gestart vanuit huis en zijn al snel uitgegroeid tot een professionele salon waarbij natuurlijk huidverbetering en kwaliteit bovenaan staat. Alle behandelingen worden gegeven door ervaren en goed opgeleide schoonheidsspecialistes. Wij combineren wellness en huidverbetering op een zo natuurlijk mogelijke manier. Een wellness behandeling is bij ons een beleving! Bekijk ook onze website www.zaandamclone.nbsals.nl

 

Denk jij ons team te versterken? Stuur jou cv, motivatie brief en foto maar het liefst een filmpje per mail naar ons toe en zorg ervoor dat jou brief/ film opvalt!

 

(Een eerste indruk maak je maar 1 keer!!)

 

 

Stuur jou mail naar nancy@zaandamclone.nbsals.nl

 

Liefs,

Nancy Bakx