Sunshine producten van Cenzaa

de ene dag is de zon krachtiger dan de andere dag. Ook bij minder goed weer dringen de UV-stralen door de wolken heen.

Dit is een hydraterende dagcrème met bescherming en anti aiging in 1, die de huid ook nog eens zijde zacht maakt.

We hebben 2 soorten sunshine dagcreme’s medium care met SPF 15 & de HIGH met SPF 25. Let op deze 2 producten zijn vol en rijk van textuur en daarom geschikt als dagcrème.

 

sunshine zon bescherming cenzaa producten beautyfit zaandam
sunshine zon bescherming cenzaa producten beautyfit zaandam

 

dagcrème BESCHERMING & ANTI-AGING IN 1!

Facial Protection [Medium Care] is een hydraterende gezichtsbeschermer met SPF15, die huidveroudering tegengaat en helpt zichtbare schade te voorkomen en uw huid zijde zacht maakt.

Facial Protection (High Care) is een hydraterende gezichtsbeschermer die huidveroudering tegengaat en helpt zichtbare schade te voorkomen en uw huid zijde zacht maakt. SPF 25

 

 

 


c1282_advanced_sun_spf_50-200mlCenzaa Advanced Sun SPF 50 200ml

 

Dit is een zonnebrandspray voor lichaam en gezicht, in een 200ml verpakking. Dit ultieme 5-in-1 product gaat huidveroudering, huidverbranding, zonuitslag en de vorming van pigmentatie tegen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. Is ook nog eens waterbestendig en geschikt voor alle huidtypes. Het aller belangrijkste.. dit product trekt snel in én plakt niet!!

Dit product is waterbesteding, gaat zonuitslag tegen, trekt snel in en plakt niet

Geformuleerd met de hoogste concentratie PCN2®
UVA – UVA-filter beschermt tegen versnelde afbraak van elastine en rimpelvorming.
UVB – UVB-filter zorgt voor een optimale bescherming tegen DNA-schade en zonverbranding.
VITAMINE E – Vitamine E zorgt dat de huid minder snel verbrandt en beperkt celschade door de zon.

PCN2® effecten:
Optimale UVA en UVB bescherming
Voorkomt schadelijke effecten van de zon
Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen
Vermindert de kans op pigmentverstoringen
Maximaal vochtherstel
Geeft een matte finish op de huid
Wordt snel opgenomen en plakt niet
Laat geen witte waas achter, perfecte make-up basis

 

We hebben deze spray nu ook in een mini!

De Advanced Sun SPF50 100 ML


c1283_after_sun-140mlCenzaa Silky Aftersun 140ml

Silky Aftersun 3-in-1 [Rescue – Tan Maximizer – Age Repair Balm] herstelt de huid die gedurende de dag wordt blootgesteld aan UV-stralen en vrije radicalen. Het biedt ultiem comfort en zorgt voor een goudbruine teint die extra lang behouden blijft. De luxe en rijk voedende moisturizer trekt mooi in, is zacht en de huid voelt niet trekkerig aan. De zonbelaste huid wordt optimaal verzorgd en de het herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund.

Voor na het zonnen is er ook een silky after sun die ook goed intrekt, zacht is waarbij je huid niet trekkerig aan gaat voelen. De huid word optimaal verzorgd en hersteld.


c1297_cc_minerals-honey-01CC MINERALS SPF 30

De 3 in 1 CC creme met SPF 30 die je gebruikt als vervanging van je foundation en poeder! De CC creme is er in 3 kleuren. De heerlijke zachte textuur laat zich perfect uitsmeren over de huid en geeft een prachtige glans.

3-in-1 Coverage Compact Cream

Een prachtige, gematteerde en egale teint in een handomdraai.
Dat is het resultaat van Cenzaa’s 3-in-1 Coverage Compact Cream [Beauty Sun Protection SPF 30]!

De 3-in-1 Coverage Compact Cream heeft een groot anti-UVA/UVB-spectrum, helpt vlekken en zichtbare poriën te verminderen, zorgt voor een egale teint en een droge, poederachtige finish. De heerlijke, zachte textuur laat zich perfect uitsmeren over de huid en geeft haar een prachtige, zonnige gloed.

PCN2® Effecten
• Medium huidbescherming
• Gaat huidveroudering tegen
• Gaat ongewenste pigmentatie tegen
• Optimale DNA-bescherming
• Maximaal vochtherstel


 

Nancy Bakx-Grapendaal

Hi! Ik ben Nancy vaak ontzettend enthousiast en uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen en droomleven. Ik ben de oprichtster van BeautyFit Zaandam van 2008-2022 werkelijk met 0 euro begonnen en uitgegroeid tot een succesvolle schoonheidssalon! Ik heb hierdoor een enorm veel kennis & ervaring opgebouwd. Mijn aller grootste passie op dit moment is zelfstandige vrouwen helpen in hun reis naar hun mooiste leven! Website: www.nancybakx.nl Podcast: https://nancybakx.nl/podcast/ Instragram: https://www.instagram.com/nancy_bakx/