SummerTime!

Ga jij binnenkort op vakantie en wil je niet al je grote cenzaa flessen meenemen? Dan kan je de try out box of in dit geval noemen we die de travel box meenemen. Een prachtige toilettas gevuld met 7 cenzaa mini’s waar je ongeveer 2-3 maanden mee vooruit kan! Deze box kost €99,-

Ben jij een echte Cenzaa fan? 

Wist je dat je tot wel €74,- voordeel krijgt op de beautycase met 7 fullsize Cenzaa producten?
Er zijn 7 verschillende beautycases, er is er altijd wel een geschikt voor jouw huid!

Spaar jij al voor gratis Cenzaa producten?

Bij aankoop van bijna* ieder cenzaa fullsize product ontvang je een spaarpunt. Dit puntje kan je uitknippen en opplakken op de cenzaa spaarkaart die je van ons krijgt. Heb jij een spaarkaart vol? Dan mag je de kaart inleveren en krijg je een Suprise box vol met heerlijke cenzaa producten cadeau! Maar we hebben een limited edition, de BeautyFit box! Deze box hebben wij zelf samengesteld en we kunnen je verklappen de waarde is gigantisch opgelopen…. spaar snel door… want op=op!

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!