Durf jij de eerste stap te zetten naar jouw mooiste huid?

Mijn naam is Nancy en ik nodig jou uit voor een introductie behandeling bij ons in de salon.

Wat ontvang je van ons tijdens deze behandeling?

  • Je mag al je huidwensen en vragen aan ons stellen
  • We maken foto’s van jouw huid met een professioneel huidanalyse apparaat, zodat we iedere huidconditie perfect kunnen bekijken
  • Aan de hand van jou wensen en huidconditie geven wij jou ons huid advies.
  • Hoe verzorg je thuis je huid het beste? Welke behandelingen sluiten aan op jou huidtype?
  • Maar we gaan nog een stapje verder want de huid is een levend orgaan dus een stukje voeding en suppletie komt ook aan bod.

Voor 15 euro ontvang je van ons dus een zeer waardevol advies hoe je ervoor kunt zorgen dat jou huid weer gaat stralen en huidproblemen verdwijnen. Durf jij de samenwerking met ons aan te gaan? Dan geven wij je graag €7,50 korting op je eerste huid verbeterende behandeling.

 

 

 

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!