BeautyFit schoonheidssalon
Zaandam
Hi Beauty,

Het is tijd om te feesten! Britt viert haar eerste jaar als zelfstandig ondernemer en we hebben nog een reden om te juichen: Jill is alweer één jaar in dienst. Dubbel feest dus!

We zijn ontzettend dankbaar voor jullie steun en vertrouwen gedurende dit eerste jaar. Jullie hebben ons geholpen om BeautyFit te laten bloeien en groeien, en we zijn enthousiast om ons aanbod verder uit te breiden en onze service voortdurend te verbeteren!

Om deze bijzondere mijlpalen met jullie te vieren, hebben we geweldige kortingen voor jullie in petto. We willen ervoor zorgen dat jullie helemaal klaar zijn voor jullie welverdiende vakantie. Daarom bieden we 10% korting op al onze serums(dit zijn de powers & cool tenderness)!

Serums zijn essentiële huidverzorgingsproducten op kleinere moleculaire basis die je huid een boost geven en specifieke behoeften aanpakken, zoals hydratatie, anti-aging of verheldering. Met deze korting kunnen jullie jullie huid verzorgen en stralend de zomer tegemoet gaan.

En dat is nog niet alles! We willen dat jullie ook kunnen genieten van een verfrissende en verwennende douche-ervaring. Daarom geven we 5% korting op de Sen & Zo scrub, showerfoam en body spray. Deze producten zijn niet alleen heerlijk geurend, maar ze laten jullie huid ook zijdezacht aanvoelen. Met deze korting kunnen jullie jezelf verwennen met luxe en ontspanning, precies wat jullie nodig hebben voor de vakantie.

Deze speciale kortingen zijn geldig gedurende deze week. Kom langs en ontdek ons uitgebreide assortiment serums en Sen & Zo-producten. We staan klaar om jullie te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte producten die passen bij jullie huidtype en vakantiebehoeften.

  • Op Wo & do is de winkel de gehele dag geopend voor inloop! Op di, vr & za adviseren we om van tevoren even een berichtje te sturen in verband met de ingeplande afspraken kan de deur tussendoor dicht zitten.