Helaas geven wij geen sportles meer, het was een groot succes en het pand werd al snel te klein voor al onze werkzaamheden.
Vanaf 2019 werken wij samen met diverse andere ondernemers (wij verhuren dus werkruimte) om zo meer te kunnen bieden onder 1 dak. En dat is ons aardig gelukt! Wij hebben inmiddels een gezellig team om ons heen verzameld en werken allemaal binnen de muren van BeautyFit aan ons eigen vak/bedrijf.
Ben je benieuwd naar alle werkzaamheden die hier tegenwoordig worden uitgevoerd?

Kijk dan op de pagina van alle behandelingen.

 

Voedingsadvies en tips van personal trainer Zaandam, Roy Bakx

Zijn koolhydraten echt zo slecht? Nee, Je kunt deze gewoon blijven eten ook als je op dieet bent. Sterker nog je lichaam heeft ze nodig voor een goede stofwisseling en energie, je hersenen hebben ze nodig om goed te functioneren.
Wel zeg ik altijd dat je voedingspatroon veel eiwitten moeten bevatten om spierverlies tegen te gaan.

Wij zijn zo gewend om veel brood te eten, in de avond nog een groot bord stampot of pasta en daarnaast een hoop fruit wat ook weer suikers bevat (fruitsuikers) en niet te vergeten een koekje hier en daar bij de koffie.

Tips:

  1. Zorg dat je wat boterhammen vervangt door een bakje magere kwark met wat ongezouten noten, of door een omelet met wat groente erdoorheen.
  2. Maak je portie rijst of aardappels niet groter dan je portie eiwitten op je bord.
  3. Heel veel soorten vlees bevatten veel te veel vet (denk aan slavinkjes, kant en klare hamburgers) kies voor mager kip , mager gehakt rundvlees.
  4. Kies voor volkoren en spelt producten in plaats van witbrood, wissel aardappels eens af met zoete aardappels.

Wil je snel resultaat? Wij bieden een 3 maanden voedingscoaching aan Personal trainer Zaandam.

Voeding staat bij ons op nummer 1. Je kunt nog zo goed trainen maar als je voeding niet in orde is behaal je ook weinig resultaat. Personal trainer Zaandam Roy Bakx bied ook een voedingsschema op maat voor jou gemaakt, want iedereen heeft andere doelen en elk lichaam is anders. Of je nu wilt afvallen, strakker wilt worden, met de voorbereiding voor een wedstrijd bezig bent of fit wilt blijven. Samen gaan wij ervoor!