“waarom nog een serum een crème is toch genoeg ? ”

Het word weer een stuk kouder en dat betekend dat de verwarming weer aan gaat, wat er voor zorgt dat er veel vocht uit je huid verdampt. helemaal in de koude maanden is het belangrijk dat je je huid goed blijft hydrateren en verzorgen. Met een reiniging een een crème ben je al goed op weg maar geloof het of niet het kan nog beter. Omdat serums uit super veel actieve werkstoffen bestaan en op een kleine moleculaire basis zijn komt het product nog dieper in je huid en pakt het bijvoorbeeld nog beter een probleem aan. Denk hierbij de fijne lijntjes, dehydratatie, onzuiverheden, etc.

“Hoe gebruik ik een serum dan ?”

Een serum gebruik je onder de crème die je normaal opdoet, dus eerst reinig je je huid hoe je het normaal ook altijd doet: De reinigings milk of gel daarna de mist vervolgens gebruik je een serum en daar overheen gebruik je de 24u creme en een spf bescherming. Een serum kan je zowel ’s ochtends als ’s avonds inzetten.

“Hoe weet ik nou welk serum voor mijn huid is ?”

Het leuke aan een serum is dat je andere combinaties kan maken dan met je crème. Wat ik hiermee probeer te zeggen is dat je meerdere huidproblemen tegelijkertijd kan aanpakken. Heb je meer last van een gedehydrateerde huid, maar stoor je je ook aan de onzuiverheden op je voorhoofd ? Dan kan je bijvoorbeeld heel mooi een serum inzetten om de onzuiverheden  aan te pakken en een crème voor de hydratatie, ook kan je een serum inzetten voor huidverbetering, enz. Is dit niet top, 2 vliegen in 1 klap!

Bespreek bespreek bij ons in de schoonheidssalon in Zaandam met jouw schoonheidsspecialist welk serum geschikt is voor jouw huid!