Waarom Shiatsu, waarom bij mij en het zelfgenezend  vermogen

 

Waarom Shiatsu en waarom bij mij? Coralien, onze Shiatsutherapeut:

 

Ten eerste omdat ik zacht ben, zacht behandel. Mijn motto: zacht in je kracht is ook hier van toepassing. Waarom zou ik je pijn doen als het niet hoeft?

 

Wat is fijner dan een ontspannen behandeling waarbij je niet nog meer pijn krijgt dan je al had, omdat ’ het eerst erger moet voor het beter wordt’?

 

Ik bewijs het tegendeel, het hoeft niet zacht, acupunctuur punten zitten vlak onder je huid, je hoeft niet hard te drukken om de afvalstoffen te verwijderen.

 

En dat is nodig om je goed te ontspannen maar ook meteen om je beter te voelen: minder pijn, minder stress, minder vermoeidheid.

 

Ik zorg dus voor zachtheid, maar ook warmte, ik heb heel warme handen, mijn massagetafel is verwarmd en ook de ruimte is natuurlijk heerlijk warm!

 

Het zelfgenezend vermogen

 

Shiatsu brengt je lichaam en geest weer in balans, waardoor je zo veel mogelijk pijnvrij wordt, je weer beter kunt bewegen en je je fitter voelt.

 

 

Het mooie is dat de behandelingen je zelfgenezend vermogen weer wakker maakt.

Ik zeg altijd: je lichaam en geest weten het wel, maar zijn het even kwijt!

 

Door de behandelingen wordt dit zelfgenezend vermogen weer aangesproken, waardoor er echt een langdurige verbetering ontstaat.

 

Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Bel/app 0620388496

Via www.demetamorphose.nl kan je zelf online een afspraak maken