Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist voelt voor de één als luxe ontspanning en voor de ander als noodzaak. Maar wat is nu het beste voor de huid? De huid vernieuwd zich elke 28 dagen. De beste frequentie is dus één keer in de maand naar de schoonheidsspecialiste!

Iedere huid is uniek en vereist maatwerk. Of je nu last hebt van een droge huid of een huid met veel onderhuidse ontstekingen, wij kunnen hier zeker iets mee! En soms is het resultaat al veel sneller zichtbaar dan je denkt. Een aantal tips van de schoonheidsspecialist over voeding & verzorging kunnen je al zoveel verbetering opleveren.

Bij iedereen komt uit eindelijk op de stoel van de schoonheidsspecialist te liggen, waarom? Omdat de één op jonge leeftijd een makkelijke huid heeft maar na een pittige periode op latere leeftijd ineens niet begrijpt waarom haar huid ineens verouderd. Of een jonge meid die al van alles heeft geprobeerd aan producten en ect niet meer weet wat ze nou aan de puistjes kan doen. Misschien heb je wel een litteken opgelopen en wil je deze weg hebben. Zonschade opgelopen, pigmentvlekken en ga zo maar door.

Wij krijgen heeft veel bijzondere verhalen te horen in de praktijk. En het leukste aan alles is wij kunnen je met onze behandelingen altijd wel helpen:

 • bindweefselmassage
 • microdermabrasie
 • fruitzuren
 • microneedling

Kom je bij de schoonheidsspecialist vanwege rimpels? In de meeste gevallen starten we met een product advies voor thuis en combineren wij microdermabrasie met bindweefselmassage tijdens één behandeling. Dan is de start gemaakt! Een kuur van 4-6 behandelingen is heel gebruikelijk om tot een mooi resultaat te komen als kickstart.

schoonheidsspecialist
schoonheidsspecialist

 

De huid is echt een prachtig levend orgaan, en als jij precies weet hoe de huid werkt dan weet je ook wat je huid nodig hebt en werk je echt aan langdurige huidverbetering. En natuurlijk weet je zelf niet alles, dat is ook niet jouw vak! Schoonheidsspecialist is ons vak, en de huid kennen wij door en door!

Ook de jaren lange ervaring zorgt voor een goed advies, als er iemand binnen loopt met flinke ontstekingen en puistjes net aan de zijkant van de kin dan zie ik gelijk dat er een probleem is dat begint bij de darmen. En door vragen te stellen komen we er bijvoorbeeld achter dat er slecht gegeten wordt, dit is een aanslag op je darmen wat je misschien niet eens merkt. Maar je lijf kan het niet aan en daardoor kan je het gaan zien aan je huid. Je huid is letterlijk een weerspiegeling van je gezondheid.

 

Het kan jaren lang goed gaan, zonder dat je iets ziet aan de huid zoals:

 • roken
 • blikjes energy drink
 • geen zon factor gebruiken
 • x merk (zonder advies te verkrijgen producten)
 • slecht slapen
 • overmatig alcohol gebruik
 • foundation

En dat is ontzettend knap van de huid, hij kan echt veel aan! Maar vroeg of laat is het klaar.. De huid gaat veroudering laten zien zoals:

 • verslapping
 • verstopte poriën / puistjes
 • rimpels
 • pigmentvlekken
 • droogte of juist vet
 • roodheid / couperose
 • grauw / futloos / vermoeide uitstraling

Wij zeggen altijd, liever voorkomen dan genezen. Wat mooi is moet mooi blijven.. Ook op je 50e wil je er toch nog goed uit zien? Behoud dan je jonge huid, verzorg je huid goed. Op de juiste manier, start al vroeg om naar de schoonheidsspecialist te gaan, dit kan al gerust vanaf je 16e. Nee je hebt dan nog geen intensieve behandelingen nodig, maar leert wel hoe je je huid kan onderhouden.

Want wat mooi is, moet mooi blijven!

Mocht je denken, maar welke behandeling heb ik dan nodig? Geen probleem, boek onze gratis welkomst behandeling in en wij geven je gratis en vrijblijvend een advies. Dit advies kan je opvolgen op jou manier!

Ga direct naar de online agenda toe om een afspraak te maken..

Nancy Bakx-Grapendaal

Hi! Ik ben Nancy vaak ontzettend enthousiast en uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen en droomleven. Ik ben de oprichtster van BeautyFit Zaandam van 2008-2022 werkelijk met 0 euro begonnen en uitgegroeid tot een succesvolle schoonheidssalon! Ik heb hierdoor een enorm veel kennis & ervaring opgebouwd. Mijn aller grootste passie op dit moment is zelfstandige vrouwen helpen in hun reis naar hun mooiste leven! Website: www.nancybakx.nl Podcast: https://nancybakx.nl/podcast/ Instragram: https://www.instagram.com/nancy_bakx/