BeautyFit schoonheidssalon
Zaandam
Hi Beauty,

Zwangerschap is een bijzondere fase in het leven van een vrouw, maar het kan ook veranderingen in je huid met zich meebrengen. We begrijpen dat dit een periode is waarin je extra aandacht wilt besteden aan je huidverzorging en we staan klaar om je te begeleiden. In deze nieuwsbrief delen we graag informatie en tips over wat zwangerschap met je huid kan doen en hoe je het best voor je huid kunt zorgen tijdens deze periode.

  1. Hormonale veranderingen: Tijdens de zwangerschap kunnen hormonale schommelingen leiden tot verschillende huidproblemen, zoals acne, een droge huid, hyperpigmentatie en gevoeligheid. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze veranderingen normaal zijn en meestal tijdelijk van aard.
  2. Gevoeliger voor pigment problematiek: Tijdens de zwangerschap kan de huid gevoeliger zijn voor de zon. Het gebruik van een breed-spectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF is essentieel om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en het ontstaan van pigmentvlekken (zoals het welbekende zwangerschapsmasker te voorkomen.
  3. Verzorging van gevoelige gebieden: Sommige vrouwen ervaren veranderingen in de gevoeligheid van de huid, vooral rond de borsten, buik en dijen. Het gebruik van vochtinbrengende crèmes en oliën kan helpen om de huid gehydrateerd en comfortabel te houden.
  4. Door de juiste producten en behandelingen toe te passen kan je deze ‘problemen’ beperken. Echter, niet alle ingrediënten kunnen gebruikt worden tijdens de zwangerschap. Denk aan bijvoorbeeld retinol (vitamine A) Wij geven graag een passend advies in welke producten en behandelingen gebruikt mogen worden tijdens de zwangerschap.
Veel liefs,
Team BeautyFit Zaandam
📧 info@zaandamclone.nbsals.nl
📞06 45 046 338
💆‍♀️Behandelingen de hele week op afspraak
🤗De Webshop is 24/7 open
Wij staan op werkdagen telefonisch, via de mail en whatsapp voor je klaar.