kaartlegging
kaartlegging

Wat heeft 2020 voor jou in petto?

Ben jij al bezig met jouw intenties voor 2020? En heb je ook al even stilgestaan bij de dingen die je in 2019 allemaal gedaan hebt?

Waarschijnlijk heb je dit vooral met je rationele brein gedaan, ofwel het gedeelte van je brein waarmee je begrijpt, analyseert en problemen oplost. Dat gedeelte is heel waardevol op heel veel momenten in je leven, maar ik wil je graag een andere manier van reflecteren, en intentie zetten, laten ervaren. Ik wil je in contact brengen met je onderbewustzijn.

Als je nieuwsgierig bent hoe jouw onderbewustzijn het jaar 2019 heeft beleeft, en welke intenties jouw onderbewustzijn heeft voor het jaar 2020, laat je dan vooral verassen tijdens een kaartlegging bij mij.

Wat doen de kaarten?

De kaarten helpen je om contact te leggen met je innerlijke wijsheid, jouw intuïtie. De kaarten helpen je onbewuste gedachten bewust te maken, ze zijn erg handig om inzicht te krijgen in een situatie waarvan jij wilt weten welke kant het opgaat of misschien komt er een andere boodschap uit naar voren waar je weer verder mee kan.

De kaarten die ik het meeste gebruik zijn de Inner Compass Cards. Deze kaarten zijn ontwikkelt om je onderbewustzijn aan te spreken, en daardoor voor jou belangrijke dingen naar je bewustzijn te halen. Daardoor krijg je bijvoorbeeld antwoorden op vragen waar je telkens maar geen antwoord op kunt vinden. Of ze geven je een richting aan waar je naartoe mag bewegen in je leven.

 

 

Een cadeau aan jezelf

Je kunt het hele jaar door bij me langskomen voor een kaartlegging, maar vooral in deze periode is het een mooi moment om met de kaarten terug te kijken op 2019, en vooruit te kijken naar 2020. Zoek jij nog een passend cadeau wat je deze kerst aan jezelf mag geven? Neem dan vooral contact met me op. We kunnen kennismaken en een sessie voor je inplannen.

Hoe maak ik een afspraak?

Voor het maken van een afspraak verwijs ik je naar de pagina Kompaskaarten Sessie op de website van Beautyfit. Als je mij liever eerst spreekt dan kun je mij bereiken op 06-21839865, Ik geef je met alle liefde meer informatie over de kaartlegging.