Heb je last van een vette huid met veel onzuiverheden of acne? De huidflora is flink verstoord, de huid is verdikt en heeft een hoge talgproductie waardoor poriën verstoppen en ontstekingen kunnen ontstaan. Maar ook kan de huid tegelijkertijd erg droog eruit zien/aanvoelen. De heftige ontstekingen worden direct aangepakt en verwijderd, wij adviseren ook in voeding en kijken verder dan alleen het huidprobleem.

Bij het gebruik van de juiste producten voor thuis, behandelingen en gezonde voeding is een onzuivere huid heel snel weer rustig.


acne verminderen puistjes verwijderen

TIP | TEGEN ACNE & PUISTJES
Niets is vervelender dan je onzeker voelen door puistjes.
Hier een aantal tips om de strijd tegen acne en jeugdpuistjes aan te gaan.
1. Eet geen slechte suikers!
2. Beperk het eten van zuivel (liefst niet meer)
3. Wissel regelmatig van kussensloop
4. Drink genoeg water, minimaal 2 liter per dag!
5. Gebruik niet geen make-up, geen foundation (wij hebben bb crème die wel mag)
6. Kom niet aan je puistjes! Dit verspreid bacteriën en veroorzaakt en verergert de situatie alleen maar!


Tijdens de acne behandeling reinigen wij de huid, verwijderen we de onzuiverheden. Gebruiken we ook intensief werken producten zoals fruitzuren en/of een peeling en masker. Alles word aangepast aan de behoefte van de huid. Vaak zien we ook dat de huid slecht doorbloed is en word er een bindweefsel massage toegepast.

Voor een goed huidadvies is het noodzakelijk dat de huid eerst bekeken word, dan kunnen wij ongeveer aangeven hoeveel behandelingen de huid nodig heeft. Meestal starten wij met iedere week 1 behandeling ongeveer 4 weken lang, dit hangt volledig van de intensiteit van de acne af. Daarna gaan we meestal over op 1 behandeling per maand. 

Reserveer hiervoor een gratis intake gesprek via deze link