Wat is een wimper/lash lift?

Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk om volle & gelifte wimpers te creëren die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen. Met maar een korte behandeltijd geeft het de meest geweldige resultaten voor 6 tot zelfs 8 weken! De formule zorgt óók voor gevoede dus gezonde wimpers. Zie hieronder een wimperlifting resultaat foto, gemaakt bij beautyfit zaandam en uitgevoerd door Tessa

wimperlifting beautyfit zaandam
wimperlifting beautyfit zaandam

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Geschikt voor korte, lange of steile wimpers en ook “overkrulde” wimpers zijn geschikt. Zijn de wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je wenst? Ook dan is deze behandeling dé ultieme oplossing. De minimale leeftijd voor deze behandeling is 16 jaar.

Hoe gaat deze behandeling in z’n werk?


We beginnen met het doornemen van de behandeling en beantwoorden jouw vragen. Vervolgens neem je plaats in de behandelstoel en worden je wimpers schoongemaakt. Hierna plakken wij jouw onderwimpers af omdat we deze niet mee willen krullen. Wij maken gebruik van siliconen rods in plaats van de traditionele permanent rollers, klemmetje of schildjes. Dit om een meer natuurlijke gelift effect te geven vanaf de wimperrand. Deze plaatsen we met speciale gel op je bovenoogleden waarna we de wimpers om de rods heen krullen. Hierna wordt de Lifting crème aangebracht, deze is volledig veilig en loopt absoluut niet in de ogen, na enkele minuten wordt deze crème verwijderd en brengen we de Fixing crème aan, ook deze wordt na enkele minuten verwijderd. Vervolgens verven we de wimpers! Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Gedurende de hele behandeling heb je je ogen gesloten.

Waarom kies je voor een wimperlift?

Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions
Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
Geschikt voor lange en korte wimpers
’s Werelds snelste applicatie techniek
Resultaat van mogelijk 6 tot zelfs 8 weken
Een comfortabele en betaalbare behandeling
Formaldehyde-vrij
Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!
Perfect te combineren met het wimper serum van Cenzaa die je wimpers nog langer en voller maken

Tips voor voor de behandeling:
Kom zonder make up op je ogen naar je afspraak
Draag je lenzen dan kun je deze het beste uitdoen tijdens de behandeling
Je wimpers mogen tot een week voor de behandeling NIET geverfd worden
Gebruik je een wimpergroei serum? Stop hier dan mee 2 dagen voor en 2 dagen na de Wimper Lift

Na de behandeling:
Jouw wimpers mogen 24 uur niet nat worden of in contact komen met stoom en water.
De eerste 48 uur na de behandeling kun je geen mascara gebruiken of je gezicht reinigen met een sterke make up reiniging.

Deze behandeling is ook te boeken als duo behandeling. Dat betekent tegelijk met je moeder, zus, dochter of vriendin een afspraak inplannen.

Prijs: €47,00
Duur: 60 min.


lash & brow serum - wimperlifting - wimper serum
lash & brow serum – wimperlifting – wimper serum

TIP!

Gebruik voor een nóg mooier resultaat het Lash & Brow serum van Cenzaa. Dit serum zorgt ervoor dat de wimpers zichtbaar langer en voller worden!

€28