Een nieuw seizoen een nieuwe behandeling!

Winterspecial ☃️

Kom jij heerlijk bij ons ontspannen op onze verwarmde behandelstoel tijdens deze koude dagen? Tijdens de behandeling focussen we niet alleen op het gezicht maar ook op het lichaam. Onze huidjes hebben in deze tijd wat extra aandacht nodig dus zo hebben wij een heerlijke pakking toegevoegd aan de winter special.

Laat je meevoeren door de geurreis van Cenzaa, heb je jouw favoriet gekozen? Dan voeren we een dubbelde reiniging uit en brengen het spicy skin shock masker aan. Het masker stimuleert de doorbloeding waardoor werkstoffen beter worden opgenomen in de huid. Droom heerlijk weg tijdens de massage met de door jou gekozen geur en geef je lichaam en mind weer een boost. Met een hydraterend & verzorgend masker + dagverzorging zorgen we er voor dat je huid weer helemaal is opgeladen. Ook verassen we je tijdens het masker met een verwenmomentje voor jezelf!

Draai je nog even lekker om en geniet van een voedende pakking die op de rug wordt in gemasseerd.  Terwijl de pakking intrekt verwennen wij jou met een hoofdmassage. Geniet nog even na met een kopje Cenzaa thee!

90 minuten €95,00

Nieuwnieuwnieuw: Dinsdag deal! Boek jij de winterspecial op dinsdag? Dan is deze €85,00 gedurende de hele winter(21 december tot 20 maart)❄️.