Ziektekostenverzekering en Shiatsu

 

Ik ben Coralien van Rossum, Shiatsu-therapeut en ben als zelfstandige werkzaam in het pand van Beautyfit.

coralien shiatsu massage
coralien shiatsu massage

 

Het is al weer november; je hebt inmiddels de gegevens van je ziektekostenverzekering voor 2020 al weer gekregen.

Mooi moment dus om eens kritisch naar je verzekering te kijken en eventueel aan te passen.

 

De basisverzekering, de naam zegt het al, is in principe bij elke verzekeraar gelijk, het verschil zit hem in de aanvullende verzekeringen.

Het kan best handig zijn om eens te kijken naar wat je vergoed krijgt voor je aanvullende verzekering en vooral natuurlijk wat je daarvoor betaalt. Is het eigenlijk wel rendabel?

 

Als je veel gebruik maakt van de vergoedingen, kan het zeker uiteindelijk goedkoper zijn om je wel aanvullend te verzekeren. Let wel op: de meeste verzekeraars die goedkopere aanvullende verzekeringen aanbieden, vergoeden ook minder. Je krijgt minder geld voor behandelingen terug óf ze vergoeden sowieso minder soorten behandelingen.

 

Wie weet is het wel handiger om over te stappen naar een andere verzekering en/of je aanvullende verzekering aan te passen.

 

Ik ben medisch erkend Natuurgeneeskundig Shiatsu-therapeut; hiervoor heb ik de HBO-opleiding Shiatsu gevolgd en succesvol afgerond.
Na diplomering heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging NWP.

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden mijn behandelingen vanuit de aanvullende verzekering: dat betekent dat je eigen risico niet aangesproken wordt.
Informeer bij je verzekering of dit in je pakket zit, dan kun je meteen informeren naar de hoogte van de vergoeding.

 

Ik help je als je oververmoeid bent en zelfs pijn hebt gekregen van het zorgen voor iedereen, met een zachte liefdevolle behandeling, zodat je weer meer energie krijgt, je fitter voelt en weer soepel kunt bewegen.

 

Voor meer informatie verwijs ik je naar de pagina Behandelingen op de website van Beautyfit.

Ik ben ook bereikbaar op 0620388496 of via de mail: info@demetamorphose.nl

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein