Onze anti age behandelingen zorgen direct voor resultaat! Rimpels verminderen, droogte lijntjes verdwijnen, de huid word egaler, oogt jonger en ziet er frisser uit.

Wat wij doen tijdens deze behandeling? Dat ligt aan jouw huidwens! Samen met jou bespreken we wat jou doelen zijn. We gaan de huid intensief reinigen, pakken de microdermabrasie erbij of we geven je huid een bindweefsel massage, en we brengen een hoog geconcentreerd masker aan. Tijdens dit masker verrassen we je met een heerlijk verwen momentje 😉 Microdermabrasie haalt een laagje van je huid eraf, waardoor je er direct frisser uit ziet. Werkstoffen worden beter opgenomen en het resultaat is prachtig!

Tijdens een bindweefselmassage werken we aan de stevigheid van de huid, we geven je huid dan ook een workout, de doorbloeding word flink gestimuleerd waardoor het ampul zeer goed word opgenomen en ook de werkstoffen beter worden opgenomen. Het resultaat is direct zichtbaar na één behandeling.

Tijdens de anti age 2.0 brengen we ook nog een laagje fruitzuren op de huid aan, deze zuren verweken de bovenste huidlaag en dringen net iets dieper door de huid heen na een bindweefsel of microdermabrasie behandeling voor nog meer resultaat.

Zowel voor de bindweefsel massage, microdermabrasie en fruitzuren is het advies: 1x per maand je huid onderhouden zorgt ervoor dat je huid in top conditie blijft. Maar wil je echt even flink de ‘tijd’ terug zetten dan moeten we de huidcyclus van 30 dagen gaan inhalen, dan zou je dus tot maximaal 8 keer wekelijks een kortere behandeling ondergaan.

Boek de anti age behandeling en merk zelf het verschil! Jou maandelijkse dosis huidverbetering

Nancy Bakx-Grapendaal

Hi! Ik ben Nancy vaak ontzettend enthousiast en uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen en droomleven. Ik ben de oprichtster van BeautyFit Zaandam van 2008-2022 werkelijk met 0 euro begonnen en uitgegroeid tot een succesvolle schoonheidssalon! Ik heb hierdoor een enorm veel kennis & ervaring opgebouwd. Mijn aller grootste passie op dit moment is zelfstandige vrouwen helpen in hun reis naar hun mooiste leven! Website: www.nancybakx.nl Podcast: https://nancybakx.nl/podcast/ Instragram: https://www.instagram.com/nancy_bakx/