Onze anti age behandelingen zorgen direct voor resultaat! Rimpels verminderen, droogte lijntjes verdwijnen, de huid word egaler, oogt jonger en ziet er frisser uit.

Wat wij doen tijdens deze behandeling? Dat ligt aan jouw huidwens! Samen met jou bespreken we wat jou doelen zijn. We gaan de huid intensief reinigen, pakken de microdermabrasie erbij of we geven je huid een bindweefsel massage, en we brengen een hoog geconcentreerd masker aan. Tijdens dit masker verrassen we je met een heerlijk verwen momentje 😉 Microdermabrasie haalt een laagje van je huid eraf, waardoor je er direct frisser uit ziet. Werkstoffen worden beter opgenomen en het resultaat is prachtig!

Tijdens een bindweefselmassage werken we aan de stevigheid van de huid, we geven je huid dan ook een workout, de doorbloeding word flink gestimuleerd waardoor het ampul zeer goed word opgenomen en ook de werkstoffen beter worden opgenomen. Het resultaat is direct zichtbaar na één behandeling.

Tijdens de anti age 2.0 brengen we ook nog een laagje fruitzuren op de huid aan, deze zuren verweken de bovenste huidlaag en dringen net iets dieper door de huid heen na een bindweefsel of microdermabrasie behandeling voor nog meer resultaat.

Zowel voor de bindweefsel massage, microdermabrasie en fruitzuren is het advies: 1x per maand je huid onderhouden zorgt ervoor dat je huid in top conditie blijft. Maar wil je echt even flink de ‘tijd’ terug zetten dan moeten we de huidcyclus van 30 dagen gaan inhalen, dan zou je dus tot maximaal 8 keer wekelijks een kortere behandeling ondergaan.

Boek de anti age behandeling en merk zelf het verschil! Jou maandelijkse dosis huidverbetering

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!