Wat is een wimper/lash lift?

Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk om volle & gelifte wimpers te creëren die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen. Met maar een korte behandeltijd geeft het de meest geweldige resultaten voor 4-6 weken! De formule zorgt óók voor gevoede dus gezonde wimpers.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Geschikt voor korte, lange of steile wimpers en ook “overkrulde” wimpers zijn geschikt. Zijn de wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je wenst? Ook dan is deze behandeling dé ultieme oplossing. De minimale leeftijd voor deze behandeling is 16 jaar.

Hoe gaat deze behandeling in z’n werk?

We beginnen met het doornemen van de behandeling en beantwoorden jouw vragen. Vervolgens neem je plaats in de behandelstoel en worden je wimpers schoongemaakt. Hierna plakken wij jouw onder wimpers af omdat we deze niet mee willen krullen. Wij maken gebruik van siliconen rods in plaats van de traditionele permanent rollers, klemmetje of schildjes. Dit om een meer natuurlijke gelift effect te geven vanaf de wimperrand. Deze plaatsen we met speciale gel op je bovenoogleden waarna we de wimpers om de rods heen krullen. Hierna wordt de Lifting crème aangebracht, deze is volledig veilig en loopt absoluut niet in de ogen, na enkele minuten wordt deze crème verwijderd en brengen we de Fixing crème aan, ook deze wordt na enkele minuten verwijderd. Vervolgens verven we de wimpers! Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Gedurende de hele behandeling heb je je ogen gesloten.

Waarom kies je voor een wimperlift?

  • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions
  • Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
  • Geschikt voor lange en korte wimpers
  • ’s Werelds snelste applicatie techniek
  • Resultaat van mogelijk 4-6 weken
  • Een comfortabele en betaalbare behandeling
  • Formaldehyde-vrij
  • Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!
  • Perfect te combineren met het wimper serum van Cenzaa die je wimpers nog langer en voller maken

Tips voor voor de behandeling:

Kom zonder make up op je ogen naar je afspraak
Draag je lenzen dan kun je deze het beste uitdoen tijdens de behandeling

Na de behandeling:

Jouw wimpers mogen 24 uur niet nat worden of in contact komen met stoom en water.
De eerste 48 uur na de behandeling kun je geen mascara gebruiken of je gezicht reinigen met een sterke make up reiniging.

Let op

:

Het resultaat van de behandeling kan voor teleurstelling zorgen als je verwachtingen te hoog zijn.  Het is geen mascara effect. Het resultaat is afhankelijk van je eigen wimpers, de lengte en de dikte. Hoe voller en langer je wimpers zijn, hoe mooier het resultaat is. Het kan ook voorkomen dat de ene kant langer lijkt dan de andere kant, hiervoor kunnen wij geen garantie geven. De behandeling word zeer precies uitgevoerd maar het resultaat kan afwijken door de wimpers zelf, medicijn gebruik, zwangerschap, hormonen en zelfs stress gerelateerd.

Deze behandeling is ook te boeken als duo behandeling. Dat betekent tegelijk met je moeder, zus, dochter of vriendin een afspraak inplannen.

Behandeling Prijs
Lash lift €55,00
Lash lift + verven €60,00

Maak een afspraak via onze online agenda

Tip: Voor nog langere wimpers of volle wenkbrauwen gebruik dan het wimper – wenkbrauw groei serum.