Wimper én wenkbrauw serum van Massmed

Het wimper én wenkbrauw serum van massmed kan je gebruiken als je natuurlijke volle en langere wimpers of wenkbrauwen wilt.  Het is een heel dun kwastje met een doorzichtige gel erop. Voor een snel resultaat breng je dit iedere ochtend en avond aan. Je brengt een dun laagje precies op je wimperrand aan.

Dankzij een mix van natuurlijke ingrediënten met o.a. kurkuma laat dit serum de wimpers en wenkbrauwen snel, sterk en lang groeien!

Ook als je weinig wenkbrauw haartjes hebt breng je het serum aan op je wenkbrauwen.

Door diverse omstandigheden zoals het ouders worden of stress kan het zijn dat je minder haartjes hebt of dat ze zelfs uitvallen. Dit komt door een negatieve invloed op de groeifase. Dit serum zorgt ervoor dat het weer genoeg voedingsstoffen krijgt om weer te kunnen groeien.

Breng het serum iedere ochtend en avond aan gedurende 6 weken voor volle wimpers & wenkbrauwen

 

Dit serum is perfect te combineren met onze WimperLift behandeling of de Brow Lift behandeling

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein