Wimper én wenkbrauw serum van Massmed

Het wimper én wenkbrauw serum van massmed kan je gebruiken als je natuurlijke volle en langere wimpers of wenkbrauwen wilt.  Het is een heel dun kwastje met een doorzichtige gel erop. Voor een snel resultaat breng je dit iedere ochtend en avond aan. Je brengt een dun laagje precies op je wimperrand aan.

Dankzij een mix van natuurlijke ingrediënten met o.a. kurkuma laat dit serum de wimpers en wenkbrauwen snel, sterk en lang groeien!

Ook als je weinig wenkbrauw haartjes hebt breng je het serum aan op je wenkbrauwen.

Door diverse omstandigheden zoals het ouders worden of stress kan het zijn dat je minder haartjes hebt of dat ze zelfs uitvallen. Dit komt door een negatieve invloed op de groeifase. Dit serum zorgt ervoor dat het weer genoeg voedingsstoffen krijgt om weer te kunnen groeien.

Breng het serum iedere ochtend en avond aan gedurende 6 weken voor volle wimpers & wenkbrauwen

 

Dit serum is perfect te combineren met onze WimperLift behandeling of de Brow Lift behandeling

Nancy Bakx-Grapendaal

Hi! Ik ben Nancy vaak ontzettend enthousiast en uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen en droomleven. Ik ben de oprichtster van BeautyFit Zaandam van 2008-2022 werkelijk met 0 euro begonnen en uitgegroeid tot een succesvolle schoonheidssalon! Ik heb hierdoor een enorm veel kennis & ervaring opgebouwd. Mijn aller grootste passie op dit moment is zelfstandige vrouwen helpen in hun reis naar hun mooiste leven! Website: www.nancybakx.nl Podcast: https://nancybakx.nl/podcast/ Instragram: https://www.instagram.com/nancy_bakx/